30 for 30

2020 är ett stort år för Puckator, vi firar 30 år och planerar att göra det med stil, och inte bara ha en stor fest!

En viktig del av vårat företags vision under våra 30 år har varit att hjälpa och stödja lokala och internationella välgörenhetsorganisationer. För att fortsätta denna trend och fira vårat 30:e år har vi skapat utmaningen 30 for 30.

Vad är Utmaningen 30 for 30?

Som en del av vårat 30:e år har vi utmanat våra team i Storbritannien, Europa och Kina att stödja 30 välgörenhetsorganisationer, en för varje år vi varit i branschen. Under de senaste 3 månaderna har varje kontor kommit med idéer för att delta i utmaningen. Vare sig det är att donera produkter, starta en insamling av pengar och donera eller att volontärarbeta, så har våra team kommit fram till 30 olika utmaningar som kommer äga rum under 2020.

Vilka planerar vi att stödja?

Vissa av dessa organisationer är redan bekanta till Puckator, som Save the Children (Rädda Barnen), Sheffield Children’s Hospital, Cornwall Air Ambulance och Sports Relief. Detta kommer dock också inkludera nya organisationer som vi ser fram emot att stödja och utveckla nya partnerskap som kommer fortsätta i framtiden.

Vad händer nu?

Utmaningarna som vi har planerat kommer att variera beroende på platsen och tiden på året, och vi kommer uppdatera dig via sociala medier, vår blogg, nyhetsbrev och hemsidan, så håll koll för de senaste nyheterna om våra framsteg för 30 for 30. Förutom vårat stöd kommer vi uppmuntra våra kunder, leverantörer, vänner och familj att delta i firandet genom att donera, sponsra eller kanske till och med delta!

Under detta jubileumsår vill vi dela våra festligheter med så många människor och goda mål som möjligt. Vi hoppas kunna göra skillnad och skapa fantastiska minnen på vägen. Det kommer att föra vårat Puckator-team närmare varandra, men också uppmärksamma välgörenhetsorganisationer runt om i världen som gör viktigt arbete för att hjälpa och stödja individer, djur, miljön och mer.

Mer information om den första 30 for 30-utmaningen kommer snart, så se till att du prenumererar på vårat nyhetsbrev för alla de senaste nyheterna och hur du kan hjälpa till att stödja och delta!

Vår VD Mark Howard utanför vårat kontor i Xiamen i Kina 2019 när han körde bil från Kina till Cornwall för Rädda Barnen.

2018 cyklade ett team från vårat huvudkontor och lager i Cornwall ”Camel Trail” för Sports Relief.