Välkommen till den Tropiska Kollektionen Toucan Party

Den tropiska trenden håller i sig och du kan se den både i hemmet och på catwalken. Den härliga känslan av regnskog med sina stora bladtryck och starka gröna färger blandat med turkos och korall kommer att förbli populärt fram till våren och sommaren 2020.

Hos oss på Puckator hittar du våran kollektion Toucan Party. Ett fint tema som du kan hitta på både heminredning och skönhetstillbehör och som erbjuder en touch av det tropiska utan att behöva göra en full makeover.

Vi erkänner glatt att några av produkterna endast är skapade för skojs skull – den uppblåsbara dryckeshållaren och de tukanformade läppbalsamen är två bra exempel på det!

Mörkare nyanser, tagna från en midnatt i djunglen, ger mönstret en mer sofistikerad look när det kommer till kuddar, köksutrustning och resetillbehör.

Toucan PartyTropiska Kollektionen Toucan PartyTropiska Kollektionen Toucan Party

Nu utökar vi sortimentet med mer produkter för både hemmet och resor. I December kommer vi att få in resekuddar med tillhörande ögonmask som är perfekta för långa resor, vattenflaskor och porslinsmuggar för hemmet och en resemugg i bambu för när du är på språng.

För oemotståndliga produkter som skriker ”lägg mig i handväskan” finns fickspeglar, hårbostar och pincetter.

Men här på Puckator måste våra nya favoriter vara läsglasögonen i fyra snygga färger, var och en med sitt egna fodral. Oavsett hur bra syn du har kommer du att vilja ha åtminstånde en av varje!