Rökelsestickor & Koner

Sida
per sida
Sida
per sida

Rökelsestickor & Koner

Rökelse är ett grossistutbud som vi rekommenderar till alla sorters presentbutiker. Dagarna dör denna produkt endast såldes i new age och orientaliska butiker är över. De senaste åren har dofter utbecklats så att det nu finns ett ännu större urval att välja från som tilltalar en mycket större marknad.

Här på Puckator erbjuder vi rökelsestickor och koner i den bästa kvaliteten till konkurrenskraftiga grossistpriser, och med ett utbud med över 150 stycken att välja från vet vi att du kommer hitta stickorna och konerna för dig och dina kunder. Som en av de ledande grossisterna för rökelse i Europa säljer vi bästsäljande märken som Nag Champa och Stamford Premium som båda är kända världen över. Vi säljer alla populära difter som patchouli, opium, sandalwood och frankincense och myrra, alla gjorda från de finaste råmaterialen som betyder att de brinner längre och har en renare doft.

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

Rökelsehållare & Brännare
Aromalampor
Gotisk Fantasy
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010