FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Transportuppdatering: Puckator och dess transportörer har arbetat hårt för att lösa problemen som har uppstått för leveranser i början av 2021. Vi är glada att kunna berätta att saker nu verkar förbättras och lådor kommer fram till våra kunder, dock med längre leveranstid än vanligt. Trots Brexit kommer dina varor levereras utan extra avgifter, då alla ordrar till våra EU-kunder nu levereras via vårt Holländska företag Puckator BV. Vi vill tacka alla våra kunder för er förståelse under denna hektiska period, och vi kommer att fortsätta att uppdatera dig angående din order medans situationen förhoppningsvis förbättras ytterligare.

Bambootique Bambukomposit-Kollektion

Logga in för att se våra priserSe Priser

Våran kollektion av grossist återanvändbara bambuprodukter, Bambootique, är definitivt en bästsäljare och har varit länge.  Som företag har Puckator alltid tagit miljön seriöst och har under många år kollat på hur vi kan förbättra vår praxis och våra procedurer både när det gäller import och tillverkning samt våra kontor och lager. Med detta i åtanke har vi utvecklat flera utbud som är återanvändbara.

Gjorda från bambu som hållbart odlats och tagits hand om, vårat utbud av grossist bambukomposit-produkter är återanvändbara och tåliga. Produkterna är fria från BPA och ftalater och silikonen som används för resemuggarna är återvunnen. Dessa produkter hjälper till att skydda miljön och för produktdesign och tillverkning framåt. Kolla in dem idag!

Varför välja dessa produkter?

  • Alla våra återanvändbara muggar, koppar och set är fria från BPA och ftalater.
  • Odlade från hållbara bambuskogar.
  • Inkluderar några av våra mest populära designteman.

Bästsäljare

  • Tallrik och Bestick-Set
  • Resemuggar
  • Brickor

 

Andra Utbud Du Kanske Gillar

 

 

Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 164)

per sida
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 164)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01