FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Bambootique Bambukomposit-Kollektion

Logga in för att se våra priserSe Priser

Våran kollektion av grossist återanvändbara bambuprodukter, Bambootique, är definitivt en bästsäljare och har varit länge.  Som företag har Puckator alltid tagit miljön seriöst och har under många år kollat på hur vi kan förbättra vår praxis och våra procedurer både när det gäller import och tillverkning samt våra kontor och lager. Med detta i åtanke har vi utvecklat flera utbud som är återanvändbara.

Gjorda från bambu som hållbart odlats och tagits hand om, vårat utbud av grossist bambukomposit-produkter är återanvändbara och tåliga. Produkterna är fria från BPA och ftalater. Dessa produkter hjälper till att skydda miljön och för produktdesign och tillverkning framåt. Kolla in dem idag!

Varför välja dessa produkter?

  • Alla våra bambuprodukter är fria från BPA och ftalater.
  • Odlade från hållbara bambuskogar.
  • Inkluderar några av våra mest populära designteman.

Bästsäljare

  • Förvaringsburkar
  • Djurskålar
  • Brickor

 

Andra Utbud Du Kanske Gillar

 

 

Ange Fallande Riktning

(35 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(35 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01