FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Jul 2020

Transportuppdatering: Puckator och dess transportörer har arbetat hårt för att lösa problemen som har uppstått för leveranser i början av 2021. Vi är glada att kunna berätta att saker nu verkar förbättras och lådor kommer fram till våra kunder, dock med längre leveranstid än vanligt. Trots Brexit kommer dina varor levereras utan extra avgifter, då alla ordrar till våra EU-kunder nu levereras via vårt Holländska företag Puckator BV. Vi vill tacka alla våra kunder för er förståelse under denna hektiska period, och vi kommer att fortsätta att uppdatera dig angående din order medans situationen förhoppningsvis förbättras ytterligare.

Denna sida ger dig all information du behöver angående sista orderdatum för leverans innan jul, samt öppettider.

Som vanligt jobbar vi på och behandlar och packar ordrar till och med den 24 December. 

Från början av November till Julafton har vi otroligt mycket att göra med många ordrar som ska behandlas och packas vilket betyder att avsändningstiden är något längre än vanligt. Om du vill garantera att din order skickas inom ett par dagar efter att ordern lagts ber vi dig välja prioriterad leverans. Vi gör vårat bästa för att skicka standard ordrar så snabbt vi kan med vår standardservice.

Om du vill ha din order levererad INNAN JUL måste den läggas innan datumen i tabellen nedan. Dessa datum är en guide och vi kommer att göra vårt bästa för att leverera din order i tid, men för att garantera leverans före Jul så är det en bra ide att vara ute i god tid före dessa datum. Ordrar lagda nära dessa datum måste betalas antingen via Kreditkort, PayPal eller Klarna så att vi kan starta packningen omedelbart utan att behöva vänta på att pengarna kommer in på vårt konto.

 

Destination Standard Leverans Prioriterad Leverans
Sverige Måndag 14 December Tisdag 15 Dec - INNAN 12:00
Danmark Onsdag 16 December Torsdag 16 Dec - INNAN 12:00
Norge Fredag 11 December  
Finland Måndag 14 December Tisdag 15 Dec - INNAN 12:00

 

Viktig Information

  • Dessa är rekommenderade datum och vi rekommenderar att du lägger din order i god tid innan dessa datum.
  • Prioriterade ordrar lagda på de ovanstående datumen måste läggas innan klockan 12:00.
  • Leverans för ordrar lagda efter datumen ovan kan inte garanteras innan Jul.
  • Vi skickar ordrar till och med Torsdag den 24 December och mellan Jul och Nyår. Under denna period arbetar vi med mindre personal och kan inte garantera prioriterade leveranser mellan Jul och Nyår.
  • Normal service återupptas Tisdagen den 5 Januari.
  • Ordrar måste betalas vid ordertillfället (Kreditkort, Paypal eller Klarna). Om du väljer banköverföring måste betalningen komma in till oss innan vi kan skicka ordern.

För mer information om vår standard leveransservice vänligen klicka här.

Under Julperioden jobbar vårat lager och kontor med mindre personal. Vänligen se våra öppettider nedan.

Datum
Öppettider & Information
Måndag 21 - Torsdag 24 December Normal Service (Ordrar lagda från den 24e kommer troligen inte levereras förrän efter nyår)
Juldagen, Annandag Jul, Söndag 27 och Måndag 28
STÄNGT
Tisdag 29 - Torsdag 31 Öppet, men med begränsad service och avsändning
Nyårsdagen - Måndag 4 Januari STÄNGT
Tisdag 5 Januari Normal Service Återupptar

 

Det har varit ett jobbigt år, men vi vill säga ett stort tack till alla våra kunder för er support under 2020. Från alla oss på Puckator, vi önskar dig en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År.

Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01