FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Rymd & Monster

Logga in för att se våra priserSe Priser

Grossistpresenter med rymd-tema är ett utbud som raketökar i popularitet. Vårat utbud av egendesignade produkter inkluderar presenter för astronomientusiaster samt ett nytt utbud av supercoola monsterpresenter. De roliga och färgglada designerna tar inspiration från många teman med vissa varor som har en framtids- och vetenskapskänsla, medans andra har en mer vintage och retro-stil.

Vårat växande grossistutbud av produkter med monster och rymd-teman väntas växa under året så håll koll på denna kategori för att se till att du är uppdaterad med alla de senaste produkterna från Puckator.

More Categories You Might Like

Leksaker
Game Over
Presenter för Honom
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 78)

per sida
  1. TY696 - Monstarz Såpbubblor
    Väntad: 24/05/2021
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 78)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01