FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Bakning, Cupcakes & Söta Godsaker

Logga in för att se våra priserSe Priser

Alla älskar en god bakelse! Så här på Puckator har vi ett roligt och kreativt utbud av grossistpresenter med cupcakes, bakning och andra söta godsaker som tema. Bakning blir mer och mer populärt, och speciellt med hjälp av alla TV-program som hjälper detta gå framåt.

Som med många andra av våra kategorier jobbar vårat designteam hårt med att ta fram de senaste bakning och bakelsedesignerna och teman för att hela tiden hålla denna grossistkategori fräsch. Detta är ett måste att ha i din butik så kom ihåg att hålla koll på denna kategori för de senaste trenderna och produkterna.

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

Köksdekorationer & Tillbehör
Lunchlådor, Kylväskor & Picknick
Hundpresenter & Samlarobjekt
Ange Fallande Riktning

(5 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(5 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01