FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Ananas, Vattenmelon & Fruit with Faces

Logga in för att se våra priserSe Priser

Välkommen till vårat roliga och fruktiga grossistutbud av ananas och vattenmelonspresenter. Denna tropiska kategori inkluderar produkter inspirerade av frukt och ett par rotfrukter, med ett stort urval av ananas och vattenmelonsdesigner skapade av vårat eget designteam.

Grossist frukt och tropiska produkter som ananastryck har funnits i mode och presentartiklar ett tag. Detta är ett mångsidigt tema som kan se modernt ut, retro och allt däremellan. Våran kollektion innehåller några av våra bästsäljare som Fruit with Faces, Time to Get Tropical och mer. Detta är en kategori där saker läggs till hela tiden så kom ihåg att hålla koll här så du inte missar nyheterna.

Om Du Gillar Detta Utbud Kolla In Dessa

Souvenirer & Roliga Småsaker
Snabbmat
Bakning, Cupcakes & Söta Godsaker
Ange Fallande Riktning

(22 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(22 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01