FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Transportuppdatering: Puckator och dess transportörer har arbetat hårt för att lösa problemen som har uppstått för leveranser i början av 2021. Vi är glada att kunna berätta att saker nu verkar förbättras och lådor kommer fram till våra kunder, dock med längre leveranstid än vanligt. Trots Brexit kommer dina varor levereras utan extra avgifter, då alla ordrar till våra EU-kunder nu levereras via vårt Holländska företag Puckator BV. Vi vill tacka alla våra kunder för er förståelse under denna hektiska period, och vi kommer att fortsätta att uppdatera dig angående din order medans situationen förhoppningsvis förbättras ytterligare.

Sjöjungfru & Enchanted Seas

Logga in för att se våra priserSe Priser

Kolla igenom vårat fantastiska grossistutbud av sjöjungfrupresenter skapat av vårat eget designteam. Märkt som Enchanted Seas, detta utbud täcker en stor blandning av designer this range covers a large mix of designs with mönster för barn och mer sofitikerade designer och slogans för den äldre samlaren.

Med ljusa färger och designer, detta är en perfekt visuell kollektion med roliga och annorlunda designer som står ut var de än visas. Kolla in våran grossist sjöjungfrukollektion och ta med din vår förtrollade undervattensvärld till din butik och vi är säkra på att de kommer vara en bästsäljare året runt, vare sig du är vid havet eller inte.

Liknande Kategorier Vi Rekommenderar

Mode & Skönhet
Kust & Strandpresenter
Pirater Samlarobjekt & Tillbehör
Ange Fallande Riktning

(12 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(12 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01