FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Sport & Utomhusaktiviteter

Logga in för att se våra priserSe Priser

Om du älskar att vara utomhus och sportiga saker så är vårat grossistutbud av sport och utomhusaktivitets-presenter perfekt för dig. Kategorin är full med kreativa och annorlunda presenter för alla åldrar inspirerade av aktiviteter och sporter som alla tycker om.

För äventyrarna har vi en egendesignad kollektion med camping, kamouflage och leksakssoldater-teman som både barn och vuxna älskar. För de aktiva och sportfantasterna har vi grossistpresenter med cykeltema samt surfing, fiske och mycket mer. Att skapa kollektioner som passar in i flera marknader och försäljningsplattformar är vår specialitet och vi vet att detta är en kollektion som vi kommer lägga till saker i de kommande åren.

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

Trädgård & Fritidsliv
Lunchlådor, Kylväskor & Picknick
Verktyg & Trädgårdspresenter
Ange Fallande Riktning

(31 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(31 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01