FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Verktyg & Trädgårdspresenter

Logga in för att se våra priserSe Priser

Vårat grossistutbud med verktygs- och trädgårdspresenter inkluderar roliga småsaker och presenter perfekta för den som älskar gör-det-själv. Om du gillar att fixa och dona hemma i huset eller att vara utomhus i trädgården är detta utbud perfekt för dig.

Vi har ett fantastiskt urval av trädgårdspresenter som täcker hemartiklar, pysselmaterial och accessoarer med trädgårds och verktygsteman och designer som är en perfekt present för någon med gröna fingrar eller som tycker om lite gör-det-själv-sysslor.

Om Du gillar Denna Kategori, Kolla Också In Dessa

Tropical Paradise & Botaniskt
Presentpåsar
Trädgård & Fritidsliv
Ange Fallande Riktning

(8 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(8 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01