FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Transportuppdatering: Puckator och dess transportörer har arbetat hårt för att lösa problemen som har uppstått för leveranser i början av 2021. Vi är glada att kunna berätta att saker nu verkar förbättras och lådor kommer fram till våra kunder, dock med längre leveranstid än vanligt. Trots Brexit kommer dina varor levereras utan extra avgifter, då alla ordrar till våra EU-kunder nu levereras via vårt Holländska företag Puckator BV. Vi vill tacka alla våra kunder för er förståelse under denna hektiska period, och vi kommer att fortsätta att uppdatera dig angående din order medans situationen förhoppningsvis förbättras ytterligare.

Ananas, Vattenmelon & Fruit with Faces

Logga in för att se våra priserSe Priser

Välkommen till vårat roliga och fruktiga grossistutbud av ananas och vattenmelonspresenter. Denna tropiska kategori inkluderar produkter inspirerade av frukt och ett par rotfrukter, med ett stort urval av ananas och vattenmelonsdesigner skapade av vårat eget designteam.

Grossist frukt och tropiska produkter som ananastryck har funnits i mode och presentartiklar ett tag. Detta är ett mångsidigt tema som kan se modernt ut, retro och allt däremellan. Våran kollektion innehåller några av våra bästsäljare som Fruit with Faces, Time to Get Tropical och mer. Detta är en kategori där saker läggs till hela tiden så kom ihåg att hålla koll här så du inte missar nyheterna.

Om Du Gillar Detta Utbud Kolla In Dessa

Souvenirer & Roliga Småsaker
Snabbmat
Bakning, Cupcakes & Söta Godsaker
Ange Fallande Riktning

(29 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(29 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01