FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Transportuppdatering: Puckator och dess transportörer har arbetat hårt för att lösa problemen som har uppstått för leveranser i början av 2021. Vi är glada att kunna berätta att saker nu verkar förbättras och lådor kommer fram till våra kunder, dock med längre leveranstid än vanligt. Trots Brexit kommer dina varor levereras utan extra avgifter, då alla ordrar till våra EU-kunder nu levereras via vårt Holländska företag Puckator BV. Vi vill tacka alla våra kunder för er förståelse under denna hektiska period, och vi kommer att fortsätta att uppdatera dig angående din order medans situationen förhoppningsvis förbättras ytterligare.

Simpsons

Logga in för att se våra priserSe Priser

Våra nya grossist Simpsons-presenter har varit på gång i 2 år. Vårat designteam har jobbat tillsammans med Fox för att utveckla en Homer och en Bart licensierade Solcellsfigurer och äntligen har de anlänt. Under nästan 30 år har The Simpsons visats på våra tv-skärmar och deras populäritet växer då ny publik hittar detta kultprogram.

På Puckator jobbar vi hårt för att ta fram nya och intressanta produkter till marknaden och dessa nya grossist Simpsons-karaktärer kommer bli ännu en toppsäljare. Den första leveransen beräknas komma i början av 2019 så du behöver inte vänta länge på nästa bästsäljande solcellsfigur.

Andra Licensierade Varumärken Du Kanske Gillar

Solcellsfigurer
Mr Bean
Simon's Cat
Ange Fallande Riktning

(2 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(2 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01