FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Brexit Uppdatering

Då vi närmar oss den 31 Oktober och datumet då Storbritannien lämnar Europeiska Unionen, är det stor osäkerhet kring hur tullar och handel mellan EU och Storbritannien kommer att påverkas, och om vi kommer lämna med, eller utan, en Deal. Då deadlinen närmar sig vill vi på Puckator försäkra både våra kunder och vår personal att vad som än händer, är vi beredda.

Vi är för närvarande igång med att köpa ett lager i Burriana, Valencia, Spanien, söder om Casellon, vilket kommer att fungera som vårat Europeiska Distrubitionscenter (EDC) om vi skulle lämna EU utan en Deal. Utöver det nya lagret jobbar vi också på att utveckla ett nytt lager- och orderbehandlingssystem, så att vi kan fortsätta leverera till den Europeiska marknaden med minimal störning och avbrott. Om vi lämnar EU med en handels- och tull-Deal så behöver vår EDC möjligtvis inte användas, men logistiken kommer att vara där ifall att. Vi har ett Spanskt företag etablerat sedan länge, Puckator S.L, baserat i Valencia, som kommer vara där och hjälpa till och utveckla vårat EDC om så behövs.

Med våra egna omfattande förberedelser och de från våra logostikpartners, är vi säkra på att om handelsbarriärer skulle uppkomma, genom att leverera till Europa via vårat Spanska EDC kommer eventuella störningar hållas till ett minimum och vi kommer fortsätta leverera, utan hinder, till alla våra kunder med vårat stora utbud av exklusivt designade produkter.

Lager i Burriana, Valencia.

Copyright © 2000 - 2019 Puckator Sverige, Lowman Works, East Taphouse, Liskeard, Cornwall, PL14 4NQ. Organisationsnummer : 3413131 - MOMS: 464963410