FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Jul 2021

Om du behöver fylla ditt lager inför jul eller behöver en liten top-up inför nyår ger denna sida dig all information du behöver angående sista orderdatum för leverans innan jul, samt öppettider.

Som vanligt jobbar vi på och behandlar och skickar ordrar till och med den Fredagen den 24 December. 

Från början av November till Julafton har vi otroligt mycket att göra med många ordrar som ska behandlas och packas vilket betyder att avsändningstiden är något längre än vanligt. Vi gör vårat bästa för att skicka ordrar så snabbt vi kan.

Om du vill ha din order levererad INNAN JUL måste den läggas innan datumen i tabellen nedan. Dessa datum är en guide och vi kommer att göra vårt bästa för att leverera din order i tid, men för att garantera leverans före Jul så är det en bra ide att vara ute i god tid före dessa datum. Ordrar lagda nära dessa datum måste betalas antingen via Kreditkort eller PayPal så att vi kan starta packningen omedelbart utan att behöva vänta på att pengarna kommer in på vårt konto.

 

Destination Standard Leverans
Sverige Onsdag 15 December
Danmark Torsdag 16 December
Norge Onsdag 15 December
Finland Måndag 13 December

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viktig Information

  • Dessa är rekommenderade datum och vi rekommenderar att du lägger din order i god tid innan dessa datum.
  • Leverans för ordrar lagda efter datumen ovan kan inte garanteras innan Jul.
  • Vi skickar ordrar till och med Fredagen den 24 December men vårat lager och kontor stänger mellan Jul och Nyår. Inga ordrar kommer behandlas eller skickas mellan den 25 December - 4 Januari.
  • Normal service återupptas Tisdagen den 4 Januari.
  • Ordrar måste betalas vid ordertillfället (Kreditkort eller PayPal). Om du väljer banköverföring måste betalningen komma in till oss innan vi kan skicka ordern.

För mer information om vår standard leveransservice vänligen klicka här.

Vänligen se våra öppettider över jul och nyår nedan.

 

Datum
Öppettider & Information
Måndag 20 - Fredag 24 December Normal Service
Juldagen till och med Måndagen den 3 Januari
STÄNGT
Tisdag 4 Januari Normal Service Återupptas

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har varit ännu ett utmanande år med COVID, Brexit och ett nytt lager i Polen. Tack till alla våra kunder för er support och erat tålamod under 2021, vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Copyright © 2000 - 2021 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01