FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Ryggsäckar & Väskor

Logga in för att se våra priserSe Priser

Om du letar efter ryggsäckar för barn oh väskor så har Puckator dem på ett och samma ställe, Vårat grossistutbud av roliga teman och desginer kommer i både stora och små väskor och ryggsäckar för alla åldrar.

Många av våra grossist ryggsäckar och väskor är designade av vårat eget designteam som är baserade i Storbritannien, vilket betyder att vi kan erbjuda alla de senaste heta trenderna. De är gjorda av tåligt tyg och enkla att tvätta och underhålla. Vi har väskor som är perfekta för böcker och pysselmaterial samt för idrottskläderna och liknande. Med designer som tilltalar alla åldrar, storlekar och som passar alla högtider till konkurrenskraftiga grossistpriser är detta en perfekt kategori för dig som letar alla sorters ryggsäckar och väskor.

Kolla Också In Dessa Kategorier

Skolstart
Återanvändbara Shoppingväskor & Förvaringspåsar
Lunchlådor, Kylväskor & Picknick

 

Ange Fallande Riktning

(44 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(44 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01