Om Oss

Puckator startades 1990 av VD Mark Howard. Inledningsvis så importerades hantverk från hela världen, men mest träarbeten från Indonesien vilka distribuerades framförallt till oberoende presentbutiker i Storbritannien. Mer än 30 år senare så har företaget vuxit enormt med moderna kontor, lager och distributionslokaler i Storbritannien och Polen, samt dotterbolag i Kina, Spanien och Italien och mer än 160 anställda. Sedan år 2000 har det varit möjligt att köpa alla våra presentartiklar på nätet. 

Puckator har tusentals kunder i Storbritannien, Europa och mer än 30 andra länder. Med grossistwebbplatser etablerade för Sverige, Frankrike, Spanien, Tyskland, Italien, Holland, Portugal, Polen och en ny webbplats för den Kinesiska marknaden så har Puckator fått en fantastisk tillväxt som kommer att fortsätta i framtiden.

Trots den enorma tillväxten så har vi fortfarande samma grundläggande värderingar som när företaget startades; bra kvalitet, väldesignade produkter, konkurrenskraftiga priser, och ett jordnära men mycket professionellt kundserviceteam. Med ökande fokus på design och produktutveckling via våra design och produktutvecklingsteam i Storbritannien och Kina så ser vi fram emot att fortsätta med att ta fram nya och innovativa produkter som möter våra kunders högt ställda krav.

Alla ordrar inom EU hanteras och skickas från vårat Europeiska distributionscenter i Wroclaw, Polen. Storbritannien och resten av världen hanteras från lagret i England.

Vår minimumorder är endast 1750 kronor, så med tusentals produkter att välja mellan, vad väntar du på? Registera dig och lägg din order idag! Notera att vi är en grossist och säljer inte till allmänheten.

Företagsinformation:

Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wroclaw, Polen

Organisationsnummer: 389391683

Momsnummer: PL8943170010

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010