FRI LEVERANS på ordrar över 3500Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Om Oss

Alla produkter skickas nu från vårat helt nya Europeiska Distributionscenter i Wroclaw, Polen, vilket betyder att alla ordrar nu packas och skickas inom EU.

Momssatsen har ändrats från 21% till 23%, men har du ett giltigt momsregistreringsnummer betalar du ingen moms till oss.

Företagsinformation:

Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wroclaw, Polen

Organisationsnummer: 389391683

Momsnummer: PL8943170010

 

Puckators Historia

Puckator startades 1990 av VD Mark Howard. Inledningsvis så importerades hantverk från hela världen, men mest träarbeten från Indonesien vilka distribuerades framförallt till oberoende presentbutiker i Storbritannien. Mer än 25 år senare så har företaget vuxit enormt med moderna kontor, lager och distributionslokaler i Sydöstra Cornwall och Polen, samt dotterbolag i Kina, Spanien och Italien och mer än 160 anställda. Sedan år 2000 har det varit möjligt att köpa alla våra presentartiklar på nätet. 

Puckator har tusentals kunder i Storbritannien, Europa och mer än 30 andra länder. Med grossistwebbplatser etablerade för Sverige, Frankrike, Spanien, Tyskland, Italien, Holland, Portugal, Polen och en ny webbplats för den Kinesiska marknaden så har Puckator fått en fantastisk tillväxt som kommer att fortsätta i framtiden.

Trots den enorma tillväxten så har vi fortfarande samma grundläggande värderingar som när företaget startades; bra kvalitet, väldesignade produkter, konkurrenskraftiga priser, och ett jordnära men mycket professionellt kundserviceteam. Med ökande fokus på design och produktutveckling via våra design och produktutvecklingsteam i Storbritannien och Kina så ser vi fram emot att fortsätta med att ta fram nya och innovativa produkter som möter våra kunders högt ställda krav.

Puckator är direktimportörer av presenter, leksaker, heminredning och smycken. Till skillnad från många av våra konkurrenter så skippar vi alla mellanled för att kunna erbjuda bästa möjliga grossistpris på alla våra produkter.

Puckator finns på Instagram: puckatorsverige samt Facebook: Puckator Sverige, så ta gärna en titt där för att hålla dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden.

Vår minimumorder är endast 1750 kronor, så med tusentals produkter att välja mellan, vad väntar du på? Registera dig och lägg din order idag!

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010