FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Om Oss

På grund av Brexit har vi jobbat hårt med att se till att inga extra kostnader ska falla på våra kunder och för att transport av våra varor ska fortsätta utan problem. Vi har därför startat ett systerbolag i Nederländerna och faktureringen av svenska ordrar kommer därför ske genom vårat Holländska företag Puckator BV.

Du som kund kommer inte märka av många skillnader med hur det tidigare fungerat. Alla produkter skickas nu från vårat helt nya Europeiska Distributionscenter i Wroclaw, Polen, vilket betyder att alla ordrar nu packas och skickas inom EU.

Momssatsen har ändrats från 20% till 21%, men har du ett giltigt momsregistreringsnummer betalar du ingen moms till oss.

Företagsinformation:

Puckator BV, Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Nederländerna

Organisationsnummer: 75988372

Momsnummer: NL860469189B01

 

Puckators Historia

Puckator startades 1990 av VD Mark Howard. Inledningsvis så importerades hantverk från hela världen, men mest träarbeten från Indonesien vilka distribuerades framförallt till oberoende presentbutiker i Storbritannien. Mer än 25 år senare så har företaget vuxit enormt med moderna kontor, lager och distributionslokaler i Sydöstra Cornwall, samt dotterbolag i Kina, Spanien och Italien och mer än 160 anställda. Sedan år 2000 har det varit möjligt att köpa alla våra presentartiklar på nätet. 

Puckator har tusentals kunder i Storbritannien, Europa och mer än 30 andra länder. Med grossistwebbplatser etablerade för Sverige, Frankrike, Spanien, Tyskland, Italien, Holland, Portugal, Polen och en ny webbplats för den Kinesiska marknaden så har Puckator fått en fantastisk tillväxt som kommer att fortsätta i framtiden.

Trots den enorma tillväxten så har vi fortfarande samma grundläggande värderingar som när företaget startades; bra kvalitet, väldesignade produkter, konkurrenskraftiga priser, och ett jordnära men mycket professionellt kundserviceteam. Med ökande fokus på design och produktutveckling via våra design och produktutvecklingsteam i Storbritannien och Kina så ser vi fram emot att fortsätta med att ta fram nya och innovativa produkter som möter våra kunders högt ställda krav.

Puckator är direktimportörer av presenter, leksaker, heminredning och smycken. Till skillnad från många av våra konkurrenter så skippar vi alla mellanled för att kunna erbjuda bästa möjliga grossistpris på alla våra produkter.

Puckator finns på Instagram: puckatorsverige samt Facebook: Puckator Sverige, så ta gärna en titt där för att hålla dig uppdaterad om våra senaste produkter och erbjudanden.

Vår minimumorder är endast 1750 kronor, så med tusentals produkter att välja mellan, vad väntar du på? Registera dig och lägg din order idag!

Copyright © 2000 - 2021 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01