FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Fé-Presenter & Figuriner

Logga in för att se våra priserSe Priser

Grossist Féer och älvpresenter är en garanterad bästsäljare som innehåller prisvärda och inspirerande figuriner, presenter och samlarobjekt. Féer är en av våra mest populära produkter då figurinerna tilltalar samlare och entusiaster och presentartiklarna är perfekta för barn i alla åldrar.

På Puckator är vi väldigt lyckligt lottade att ha talangfulla designers i både Storbritannien och Kina som ger liv till Féerna. Vårat utbud av féer är stort och designerna varierar beroende på produkt och designer. Vi har varor som är inspirerade av blommor och växtvärlden, samt designer som inkluderar de ständigt skiftande säsongerna och gotiska fugiriner med mörkare färger och teman.

Lägg till detta utbud till dina favoriter och håll dig uppdaterad för de senaste fé-designerna.

Vad hittar du i denna kategori?

 • Bästsäljande utbud hela året.
 • Utbud som både samlare och barn älskar.
 • Kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga grossistpriser.

Bästsäljare

 • Tales of Avalon Figuriner
 • Fédörrar
 • Önskeburkar och Smycken

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

 • Enhörningar
 • Lisa Parker Design
 • Häxor & Magi
Ange Fallande Riktning

(47 Varor)

per sida
 1. RF120 - Älva Värld Figurer
  Väntad: 11/06/2021
 2. PEN59 - Fantasi Älva Penna
  Väntad: 31/05/2021
Ange Fallande Riktning

(47 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01