Kommer Snart

Sida
per sida
Sida
per sida

Kommer Snart

Ligg före konkurrensen i vår grossistkategori med produkter som kommer snart. Present- och hemartikelmarknaden är en av de snabbast växande i Storbritannien så att vara en av de ledande grossisterna och importörerna måste vi hålla koll på de senaste trenderna. Detta är en stor del av det vi gör här på Puckator och vi har ett inköpsteam som alltid har ett finger på pulsen och har ett öga för vad nästa storsäljare kommer bli.

I vår grossistkategori Kommer snart kan du se alla nya spännande produkter och kollektioner som vi kommer få in under de kommande månaderna. Eftersom vi konstant uppdaterar och utvidgar vår databas med produkter erbjuder vi ingen tryckt katalog så detta är det perfekta stället att se nyheterna. När produkterna kommit in till vårat lager uppdaterar vi hemsidan med fullständig produktinformation och detaljer så att du kan beställa dem direkt.

Du kan förbeställa dessa produkter genom vårat sälj-team. Kontakta support@puckator.se eller ring 018-495 7116 mellan 9-5 Måndag till Fredag.

Bästsäljande Utbud & Kollektioner

LICENSIERADE VARUMÄRKEN
Aromaterapi
Souvenirer & Roliga Småsaker
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010