FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Virtuellt Showroom

Puckator Digital Showroom Event

Puckator välkomnar dig att vara med på vårat digitala showroom-event som äger rum den 15 April mellan klockan 14:30-15:30 svensk tid. Vårat kunniga team kommer att guida dig runt i vårat showroom, prata om nya produkter, bästsäljare och kollektioner du inte ens visste att vi har!

Efteråt svarar vi på dina frågor under en live Q&A.

För att delta, vänligen maila sofia@puckator.co.uk. Vi svarar då med en länk till evenemanget. Hoppas vi ses!

 

Virtuellt Showroom

Välkommen till vårat nya virtuella showroom.

I dagens klimat är det inte alltid möjligt att besöka showrooms och mässor, och medans vi alla anpassar oss ville vi skapa ett verktyg som ger dig chansen att kolla in våra produktkollektioner utan att behöva lämna hemmet eller kontoret!

Vi har skapat en virtuell rundtur i vårat showroom i Sheffield så att du kan se våra kollektioner i sin helhet.

I denna rundtur kan du gå runt i vårat showroom, zooma in på speciella sektioner och sedan klicka på "hotspots" som tar dig till kategorierna på vår hemsida.

Vi hoppas att detta ger dig idéer och att du hittar nya kollektioner du vill prova, att det inspirerar dig hur du kan visa upp produkterna i din butik och att du upptäcker saker du inte visste att vi hade!

Koka en kopp kaffe och ta en rundtur i detta virtuella showroom och upptäck vårat breda sortiment.

 

 

Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01