FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Virtuellt Showroom

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Puckator Digital Showroom Event

Puckator välkomnar dig att vara med på vårat digitala showroom-event som äger rum den 15 April mellan klockan 14:30-15:30 svensk tid. Vårat kunniga team kommer att guida dig runt i vårat showroom, prata om nya produkter, bästsäljare och kollektioner du inte ens visste att vi har!

Efteråt svarar vi på dina frågor under en live Q&A.

För att delta, vänligen maila sofia@puckator.co.uk. Vi svarar då med en länk till evenemanget. Hoppas vi ses!

 

Virtuellt Showroom

Välkommen till vårat nya virtuella showroom.

I dagens klimat är det inte alltid möjligt att besöka showrooms och mässor, och medans vi alla anpassar oss ville vi skapa ett verktyg som ger dig chansen att kolla in våra produktkollektioner utan att behöva lämna hemmet eller kontoret!

Vi har skapat en virtuell rundtur i vårat showroom i Sheffield så att du kan se våra kollektioner i sin helhet.

I denna rundtur kan du gå runt i vårat showroom, zooma in på speciella sektioner och sedan klicka på "hotspots" som tar dig till kategorierna på vår hemsida.

Vi hoppas att detta ger dig idéer och att du hittar nya kollektioner du vill prova, att det inspirerar dig hur du kan visa upp produkterna i din butik och att du upptäcker saker du inte visste att vi hade!

Koka en kopp kaffe och ta en rundtur i detta virtuella showroom och upptäck vårat breda sortiment.

 

 

Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01