FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Virtuellt Showroom

Transportuppdatering: Puckator och dess transportörer har arbetat hårt för att lösa problemen som har uppstått för leveranser i början av 2021. Vi är glada att kunna berätta att saker nu verkar förbättras och lådor kommer fram till våra kunder, dock med längre leveranstid än vanligt. Trots Brexit kommer dina varor levereras utan extra avgifter, då alla ordrar till våra EU-kunder nu levereras via vårt Holländska företag Puckator BV. Vi vill tacka alla våra kunder för er förståelse under denna hektiska period, och vi kommer att fortsätta att uppdatera dig angående din order medans situationen förhoppningsvis förbättras ytterligare.

Välkommen till vårat nya virtuella showroom.

I dagens klimat är det inte alltid möjligt att besöka showrooms och mässor, och medans vi alla anpassar oss ville vi skapa ett verktyg som ger dig chansen att kolla in våra produktkollektioner utan att behöva lämna hemmet eller kontoret!

Vi har skapat en virtuell rundtur i vårat showroom i Sheffield så att du kan se våra kollektioner i sin helhet.

I denna rundtur kan du gå runt i vårat showroom, zooma in på speciella sektioner och sedan klicka på "hotspots" som tar dig till kategorierna på vår hemsida.

Vi hoppas att detta ger dig idéer och att du hittar nya kollektioner du vill prova, att det inspirerar dig hur du kan visa upp produkterna i din butik och att du upptäcker saker du inte visste att vi hade!

Koka en kopp kaffe och ta en rundtur i detta virtuella showroom och upptäck vårat breda sortiment.

 

 

Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01