FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Halloween Dekorationer & Presenter

Logga in för att se våra priserSe Priser

Vårat grossistutbud av Halloweenpresenter och dekorationer är tillgängliga året runt och täcker en stor blandningav produkter perfekta för att lägga till en läskig känsla till en fest eller att ge bort som present. Det finns produkter att dricka ur, dekorera med och för att skrämma vänner och familj med.

Du kanske tror att vårat grossistutbud av Halloweenpresenter och dekorationer endast fungerar en kort tid på året, men de är faktiskt en topsäljande kategori året runt tack vare den unika blandningen vi erbjuder. Dessa är perfekta för gotiska och new age-butiker samt historiska butiker, turistattraktioner och mer.

Vad hittar du i denna kategori?

 • Det perfekta utbudet för att fira Halloween den 31 Oktober.
 • Ett stort utbud av produkter för att dekorera ditt hem eller arbetsplats.
 • Halloween är en växande högtid som blir större och större varje år.

Bästsäljare

 • Dödskalledekorationer
 • LED Ljusslingor
 • Ljus och Ljushållare

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

 • Historiska och Spirituella Produkter
 • Drakar
 • Äventyr och Gotisk Fantasy
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 72)

per sida
 1. WS129 - Kranium Värld Figurer
  Väntad: 10/05/2021
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 72)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01