FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Nyckelringar

Logga in för att se våra priserSe Priser

Grossit nyckelringar är en bästsäljande produktgrupp hela året. De är en produkt som är enkla att visa upp i butiken som alla i alla åldrar använder. De flesta av oss har en blandning av nyckelringar, vissa som påminner om en plats vi har varit eller om en vän.

Vi utökar denna grossistkategori hela tiden med nya spännande trendiga teman. I detta grossistutbud hittar du nyckelringar gjorda av tyg, resin, PVC, metall och plast samt vissa som lyser eller blinkar, spelar upp ljud eller bara ser coola ut. Alla kommer bli en hit hos dina kunder.

Vad hittar du i denna kategori?

  • Populärt utbud med historiska, djur och kulturella teman tillgängliga.
  • Roliga designer som tilltalar män, kvinnor, pojkar och flickor.
  • Billigt utbud med ett lågt minimumantal, och de flesta kommer i en dekorativ displaylåda.

Bästsäljare

  • Nyckelringar med Ljus och Ljus
  • Plysch Nyckelringar
  • PVC och Resin Djur

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

  • Leksaker
  • Magneter
  • Presenter för Honom
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 123)

per sida
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 123)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01