Skräddarsytt, Personalisering & Volymbeställning

Om du är ute efter att köpa skräddarsydda, personaliserade eller att volymbeställa grossistpresenter har du kommit till rätt ställe. På Puckator hjälper vi kunder runt om i världen från små säsongsbutiker till stora, välkända märken och butikskedjor. Använd vår erfarenhet och etablerade kontakter med tillverkare för att få den produkt du vill ha i stor skala direkt till din dörr.

Sheffield Design TeamSheffield Design Team

 

Varför beställa skräddarsydda eller personaliserade produkter från Puckator?

Med över 25 års erfarenhet av att hantera och jobba med tillverkare och import till EU och Storbritannien vet vårat dedikerade team av inköpare vad de gör. Dem tar dig igenom processen från början till slut och håller dig informerad om varje steg på vägen.

Dem ger dig råd om förpackning, märkning, certifiering och all annan säkerhets- och användningsinformation som rör de produkter du beställer. Med våra etablerade kontakter kan vi förhandla fram bra priser på grossistbeställningar så att vi kan erbjuda dig konkurrenskrafiga priser.

Hur många måste jag beställa?

Minsta orderkvantitet (MOQ) beror på vilka produkter du beställer. Vissa större produkter har ett mindre MOQ och mindre produkter kan behöva beställas i större antal. Några exempel visas nedan.

  • Dörrmattor - 300
  • Presentpåsar - 5000
  • Pennor - 7200

Hur lång tid tar det?

Leveranstiderna varierar beroende på design, produkt och ursprungsland, vänligen kontakta oss för mer information.

Jag vill ha speciell märkning och förpackning, är det möjligt?

Ja, vi kan specialmärka och ta fram speciella förpackningar och information som en del av tillverkningsprocessen. När du kontaktar oss med din förfrågan, säg bara till vad du behöver.

Kan jag ha min egen design eller lägga till min logotyp?

När du är ute efter skräddarsydda designer eller personlig anpassning av dina produkter hjälper vårat dedikerade team dig från koncept till leverans.  Vi har ett erfaret designteam i Storbritannien och ett specialiserat skulpturteam i Kina som utvecklar din design och arbetar direkt med fabriken för att få den precis som du vill ha den.  Personalisering kan göras på både produkterna och förpackningarna och vi ger dig råd under hela processen.

Hur får jag mer information?

Kontakta oss via email på support@puckator.se med dina skräddarsydda behov och volym så kontaktar vi dig för att ta dig igenom processen steg för steg.

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010