Modernt Slaveri och Etisk Deklaration

Som ett modernt, växande företag är vi engagerade i personalens och leverantörernas etiska välfärd både här i Storbritannien, Europa och Fjärran Östern och tar det på största allvar.

Med kontor i både Xiamen och Yiwu, vi har personal på marken för att fysiskt kunna inspektera och övervaka de fabriker och företag som används i vår leveranskedja. På detta sättet kan vi vara säkra på att våra leverantörer följer de höga standarder som kan förväntas av dem i den ständigt växande miljöinriktade branschen. I kombination med resor till Kina två gånger om året av våra inköpare och ett åtagande att begära sociala revisioner där och när det är möjligt, är vi övertygade om att genom att arbeta tillsammans med våra leverantörer kommer effektivitet och standarder att fortsätta att förbättras och växa år efter år.

Modernt Slaveri och Social Revision

På Puckator strävar vi efter att ta bort alla möjligheter till modern slaveri inom vår leveranskedja. Detta kan omfatta ett brott av slaveri, tvångsarbete, barnarbete eller arbete av minderåriga, eller människohandel. Våra förväntade minimumkrav är baserade på ETI-baskoden (Ethical Trading Initiative).

Som en del av vårat pågående angagemang för standarder för produktionsanläggningar och ett ansvar gentemot arbetarna inom dessa miljöer begär vi att våra leverantörer kan tillhandahålla internationellt erkända sociala revisioner. Dessa sociala revisioner försäkrar oss om att leverantörerna och fabrikerna vi använder följer dagens arbetsmetoder. En social revision täcker viktiga aspekter som de nedan:

 • Anställning väljs fritt.
 • Lämpliga löner betalas
 • Arbetstiden är inte överdriven
 • Social analys
 • Arbetstagarens engagemang och skydd
 • Rätten till föreningsfrihet och kollektiva förhandlingar
 • Ingen diskriminering utövas
 • Rättvis ersättning
 • Sammanfattning av arbetstid
 • Förmåner som pension, sjukvård, arbetslöshet och ersättning för föräldraledighet
 • Arbetshälsa och säkerhet
 • Inget barnarbete
 • Miljöskydd
 • Etiskt affärsuppförande

Leveranskedjan

Vårat engagemang för ansvarfulla och etiska inköp fortsätter och vår inköpsavdelning arbetar nära med leverantörer, inspekterar nya produkter och produktionsmetoder i syfte att skaffa mer miljömässigt hållbara produkter. 2018 introducerades vår nya bambu-kollektion, som använder bambu från avfallsprodukten från bambu vid tillverkning av matpinnar. Den färska bambu som används i den första produktionen av detta kommer från lokala bönder i Kina som planterar ny bambu på sin plats.

Våra dörrmattor produceras i Kerala, Indien med användning av kokosnötsfiber och produceras i små by-samarbetsföreningar, vilket minskar arbetslösheten på avlägsna platser.

Produkter tillverkade i plast, till exempel vårat picknick-utbud med lunchlådor, flaskor och koppar är alla fria från BPA och ftalater.

Pågående Förbättringar och Utbildning

I ett försök att förbättra förståelsen mellan oss själva och vår leveranskedja har vi infört ett kontrakt vid beställningspunkten. Detta beskriver all information och krav som förväntas av våra leverantörer. Vi inser att många problem kan ta tid att lösa, men vi är övertygade om att genom att implementera nya regler och riktlinjer och kontinuerligt övervaka företags- och leverantörspraxis kan vi uppnå kontinuerliga förbättringar.

Vår personal utbildas regelbundet för att säkerställa att alla är medvetna om ansvaret i enlighet med policyer och branschstandarder.  Våra uttalanden och policyer granskas och uppdateras regelbundet.

Om du har några frågor eller funderingar angående denna sida, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010