FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Formex 2022

Formex

Formex Januari 2022 Inställd

Vi är ledsna att meddela att Formexmässan våren 2022 har ställts in. Vi såg väldigt mycket fram emot denna mässa och att äntligen kunna träffa alla våra kunder, nya som gamla, efter två år av inställda mässor på grund av Coronaviruspandemin, men dem har nu tagit beslutet att ställa in denna mässa och att istället starta upp igen i Augusti 2022.

Mässor är väldigt viktiga för oss av flera anledningar. Vi har otroligt många produkter med många nyheter som kan missas på vår hemsida. Mässorna gör att vi enkelt kan visa upp dem och se till att dem inte missas. En annan anledning, nog den viktigaste för oss, är att kunna träffa våra kunder face-to-face då vi är ett internationellt företag.

På grund av detta har vi kollat på hur vi kan lösa detta i vår - och något vi alla lyft fram är att erbjuda rundturer i vårat showroom i Sheffield virtuellt. Om du vill se våra produkter och prata med vår Sales Manager Gabriel så är du mer än välkommen att kontakta oss så kan ni tillsammans schemalägga ett möte via zoom. Han kommer då visa nya produkter och bästsäljare, och om det är något speciellt du vill se så ordnar han det med! Detta är privata möten som kan skräddarsys efter era önskningar. Är du intresserad? Kontakta Gabriel på gabriel@puckator.se för mer information och bokning av ett möte.

Välkommen!

 

Copyright © 2000 - 2021 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01