FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Lunchlådor, Kylväskor & Picknick

Logga in för att se våra priserSe Priser

Planerar du en picknick? Behöver du en lunchlåda till jobbet? Vill du se häftig ut på en av sommarens festivaler? Kolla då in vårat grossistutbud av lunchlådor, kylväskor och picknickaccessoarer. Olika teman har alltid influerat saker som lunchlådor och kylväskor och under de senaste åren har efterfrågan bara ökat för varor för både barn och vuxna.

Vi har kylväskor och lunchlådor tillgängliga i blandade storlekar, perfekta för gymmet, camping eller vandring. Vi har också en grossistkollektion av miljövänliga lunchpåsar gjorda av återvunna plastflaskor, lunchlådor i bambu och bento boxes. Alla produkter kommer i bästsäljande teman och designer, med allt från VW folkabuss till blommigt och djurdesigner att välja från. Nya produkter läggs till regelbundet så lägg till denna kategori till dina favoriter idag.

Andra Kategorier Vi Rekommenderar

Bambootique Bambukomposit-Kollektion
Vattenflaskor & Termosar
Muggar & Koppar
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 102)

per sida
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 102)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01