Lägstapris-garanti

Om du hittar någon av våra produkter billigare online så krediterar vi mellanskillnaden. *Se villkor nedan.

På Puckator så vet vi att priset är viktigt för våra kunder, när allt kommer omkring så handlar det i slutändan om konkurrenskraft och vinst! Vi vill därför att du skall veta att du alltid får det bästa priset från oss. Puckators lägstaprisgaranti garanterar att du aldrig betalar för mycket för någon av våra produkter på puckator.se.

Det är väldigt enkelt, vi är så säkra på att vi erbjuder dig bästa möjliga pris så att vi krediterar dig mellanskillnaden om du kan hitta samma produkt billigare på någon annan svensk webbplats inom 24 timmar från det att du har gjort ditt köp.

För att ansöka om en kreditering, skicka ett email till support@puckator.se och inkludera följande information: namnet på webbplatsen där produkten säljs billigare och telefonnummer, adress samt email. Vi kontaktar dig inom tre arbetsdagar eller så snart vi har hunnit utvärdera din förfrågan.

Om vi godkänner din ansökan så krediterar vi ditt kreditkort med motsvarande summa, det kan ta upp till 14 dagar för krediteringen att synas på ditt konto.

För att undvika eventuellt missbruk av lägstaprisgarantin så förbehåller sig Puckator alltid rätten att neka en ansökan, alla ansökningar kommer garanterat att behandlas rättvist och med god vilja.

Villkor: 

Puckators lägstaprisgaranti gäller endast för motsvarande webbplatser som har en prissatt identisk produkt på lager eller omedelbart tillgänglig för leverans. Ansökningar måste skickas inom 24 timmar från det att köpet gjordes på puckator.se.

  • Prisjämförelsen görs på det totala priset, dvs. inklusive eventuella administrativa- och leveransavgifter.
  • Lägstaprisgarantin gäller inte om du använder rabattkuponger eller något annat specialerbjudande.
  • Lägstaprisgarantin är giltig i 24 timmar från tidpunkten då du placerade din order på puckator.se.
  • Lägstaprisgarantin gäller inte för realisationsprodukter på puckator.se.
  • Lägstaprisgarantin gäller endast för inköp i Sverige.
  • Lägstaprisgaratin kan ändras när som helst.
Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010