FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Storbritannien & London

Logga in för att se våra priserSe Priser

Vår grossistkategori med London och Storbritannienprodukter är fylld med allt som representerar Storbritannien. Det finns så många teman att välja mellan så vårat designteam har inga problem att skapa annorlunda souvenirer som är perfekta presenter samt praktiska för vardagsbruk.

Denna kategori är perfekt för turistattraktioner och butiker i Storbritannien och andra platser, med produkter som tilltalar alla kunder. Teman inkluderar London skyline, den röda bussen, telefonkiosk och mycket mer, så man förstår varför det är ett bästsäljande utbud. Vid sidan om byggnader och landmärken har vi också ett stort grossistutbud med produkter med Drottning-design, vakt och polis.

Det är inte bara London, utan vi har också Mr Bean, The Beatles & Yellow Submarine, samt Skottlands och Wales flagga. Med så mycket att välja mellan är detta utbud perfekta för alla typer av butiker.

Vad hittar du i denna kategori?

  • Stort urval av teman och igenkännbara designer att välja mellan.
  • Produkter som är perfekta som presenter och för event, fester och bröllop.
  • Teman som alltid är populära och som passar både unga och gamla.

Bästsäljare

  • Police Box Keramik
  • Solcellsfigurer och Nyckelringar
  • Union Jack

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

  • Nyckelringar
  • Solcellsfigurer
  • Internationella Souvenirer
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 134)

per sida
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 134)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01