FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Blogg

 1. Gott nytt år från alla oss på Puckator!

  Gott nytt år från alla oss på Puckator!

  Det är inte bara ett nytt år utan också ett nytt decennium – och ett väldigt betydelsefullt för oss, då vi firar 30 år i branschen. Kolla in bloggen de kommande veckorna och månaderna för att se några av de speciella sakerna vi har planerat!

  Läs mer »
 2. Grossister och Leverantörer – Hur man väljer vilken Mässa man ska Besöka

  Grossister och Leverantörer – Hur man väljer vilken Mässa man ska Besöka

  Planeringen för vårmässorna 2020 är i full gång – de första mässorna på kalendern börjar tidigt i Januari. Men osm en grossist eller leverantör, hur väljer du vilken mässa du ska besöka?

  Läs mer »
 3. Presentidéer för Secret Santa

  Presentidéer för Secret Santa

  Personer överallt kommer snart börja leta efter sina Secret Santa-presenter – så hur kan du göra det enkelt för dem som bara har en lunchrast på sig att hitta den rätta presenten?

  Läs mer »
 4. Välkommen till den Tropiska Kollektionen Toucan Party

  Välkommen till den Tropiska Kollektionen Toucan Party

  Den tropiska trenden håller i sig och du kan se den både i hemmet och på catwalken. Den härliga känslan av regnskog med sina stora bladtryck och starka gröna färger blandat med turkos och korall kommer att förbli populärt fram till våren och sommaren 2020.

  Läs mer »
 5. Black Friday och Cyber Monday

  Black Friday och Cyber Monday

  Black Friday har verkligen etablerat sig som ett konsumentfenomen olikt alla andra. Försäljningen i Storbritannien nådde £1.2 miljarder 2018, och hela perioden i år från den 29 November till årets Cyber Monday den 2 December kan till och med komma att gå om mellandagsrean.

  Läs mer »
 6. Shaun the Sheep

  Shaun the Sheep

  Den nya filmen om Shaun the Sheep har nu släppts på bio och vilka äventyr den innehåller för Shaun och hans flock! Vi har också en väldigt spännande växande kollektion med Shaun the Sheep-presenter: precis som filmen tilltalar detta komiska utbud alla åldrar.

  Läs mer »
 7. Puckator's nya hemsida är nu online!

  Puckator's nya hemsida är nu online!

  Puckator har en ny look ...och mycket mer!

  Vår nya hemsida är äntligen online efter att ha genomgått en fullständig återställning och med tillägg av många nya eller förbättrade funktioner.

  Läs mer »
Copyright © 2000 - 2019 Puckator Sverige, Lowman Works, East Taphouse, Liskeard, Cornwall, PL14 4NQ. Organisationsnummer : 3413131 - MOMS: 464963410