Aromalampor

Sida
per sida
Sida
per sida

Aromalampor

Aromalampor är ett måste i en presentbutik. Vi har ett brett utbud av aromalampor i en mängd desginer till bra grossistpriser, många exklusiva för Puckator.

Våran grossistkollektion av Eden aromalampor är gjorda av antingen resin, keramik, täljsten eller metall och glas. Dessa mångsidiga material, kombinerat med talangen och erfarenheten av våra tillverkare betyder att vi kan erbjuda designer och former som passar tillsammans med en stor mängd teman och kollektioner. Detta inkluderar allt från enkla designer till detaljerade keruber och enhörningar, perfekta för alla smaker och som säljer året runt.

Du kan använda aromalampor med eteriska oljor, doftoljor och doftvax för att skapa atmosfär med doft i ditt hem, och med så många designer att välja från kan de användas som dekorationer också. Lägg till denna populära måste-ha-kollektion till din butik idag.

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010