FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Volkswagen VW Camper Bus Presenter

Logga in för att se våra priserSe Priser

Kolla in vårat nya fantastiska grossistutbud av licensierade Volkswagen VW camper bus, eller "Folkabuss"-presenter och samlarobjekt. Vi letar hela tiden efter nya möjligheter att jobba med etablerade, välkända märken för att kunna erbjuda dem till våra kunder. 2020 är året där vi släpper vår nya VW Camper Bus-kollektion med designer som inkluderar den nya T1-husbilen med traditionella blå och röda färger, samt "summer love" och "surf adventures"-designer.

Vår nya grossistkollektion av VW-presenter är fullt licensierad, men som en del av vårat licensavatal måste kunder som vill sälja dessa produkter på tredjepart-hemsidor som Amazon, Ebay, Tradera, CDON eller liknande hemsidor vara godkända i förväg av Puckator. Försäljning till VW-bilhandlare, eller till någon som levererar till VW-bilhandlare är inte heller tillåtet. Om vi upptäcker att någon säljer våra VW-produkter på tredjepart-hemsidor utan att fått ett godkännande i förväg riskerar de att deras leveranser dras in. Detta påverkar inte kunder som säljer på deras egna domain-hemsidor. Om du är intresserad av att sälja detta utbud på tredjepart-hemsidor, vänligen kontakta support@puckator.se.

Andra Licensierade Kollektioner

Simon's Cat
The Original Stormtrooper
Aardman, Wallace & Gromit
Ange Stigande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 71)

per sida
Ange Stigande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 71)

per sida
Copyright © 2000 - 2021 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01