Fotografiblogg

Vi förstår att produktbilder är ett viktigt försäljningsverktyg, både för oss och för dig. Därför har våra produktbilder alltid varit tillgängliga för dig att använda på dina egna webbplatser, sociala medier och andra försäljningsplattformar. På Puckator har vi en egen fotoavdelning, vilket gör att vi kan fotografera produkterna så snart dem kommer in, och även se till att du får bilder av bästa möjliga kvalitet.

Förutom våra vanliga produktbilder med vit bakgrund kommer du också att se att vi har börjat lägga till livsstilsbilder på våra produktsidor. Dessa bilder har lite mer stil och är perfekta att använda i sociala medier, så att du kan få några likes och omvandla dessa följare till försäljning!

Fotografiblogg | Puckator SE

Det enklaste sättet att få tag på våra produktbilder är från produktsidorna där du kan spara bilderna direkt från webbplatsen. Om du behöver flera foton kan du dock komma åt våra Dropbox-mappar, där vi lagrar alla våra produktfoton.

För att komma åt Dropbox-mapparna loggar du in på ditt konto på vår webbplats, skrollar ner till avsnittet "Användbara länkar" i sidfoten och klickar på "Produktinformation för Kunder". Längst ner på denna sida hittar du länkarna till Dropbox-mapparna. 

Fotografiblogg | Puckator SE

I Dropbox-mapparna hittar du högupplösta foton (3000 x 3000px @ 300dpi) och foton i webbstorlek (800 x 800px @ 72dpi), de högupplösta fotona är perfekta för tryck. Som du ser på bilden ovan är de högupplösta bilderna mer än tre gånger så stora som bilderna i webbstorlek!