FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Blogg

 1. EDC Uppdatering - Första ordrarna skickade från vårat nya lager i Polen

  Det har varit mycket att göra de senaste veckorna på vårat Europeiska Distributionscenter i Polen med personal, produkter och IT-utrustning som ankommit.

  Det första teamet från vårat huvudkontor och lager i Storbritannien inkluderade Simon, Aaron, Chris B, Sam E och Hannah som anlände för träning på plats med den nya Polska personalstyrkan. Dem gick igenom alla aspekter av lagret och har redan utvecklat ett bra samarbete med det Polska teamet.

  IT-utrustningen ankom och innebar att våra order- och lagerhanteringssytem kunde anslutas och plockning, packning och lagerträning började.

  Tisdag var en betydelsefull dag, med vår första order skickad för packning i vårat EDC. Den packades och skickades med DHL samma dag. Ytterligare 10 beställningar har skickats sedan dess, och var och en gör plocknings-, packnings- och utskicksteamet mer självsäkert med system och processer.

  Läs mer »
 2. Utsidan och insidan av vårat EDC i Wroclaw tar form

  Utsidan och insidan av vårat Europeiska distributionscenter i Wroclaw börjar ta form och även fast det bara var ett par veckor sedan vi senast gav dig en uppdatering finns det fortfarande mycket att prata om.

  Den nya Puckator-loggan har installerats på utsidan av byggnaden och det lila och gröna ser fantastiskt ut mot den grå bakgrunden. 

  På insidan åker hyllorna upp snabbt och vi kommer snart vara redo att lägga till lagerplatser och kartläggning redo för produkter och slutföring av plocksystemet. 

  Dem två första containrarna anlände från Kina och lastades av av Piotr och hans team. Produkterna förvaras på pallar tills dess att alla hyllor är på plats, men det börjar se ut som ett riktigt lager nu!

  Alla på Puckator både i Storbritannien och Europa arbetar hårt med att slutföra allt redo för öppningen i höst och om allt går som det gör nu så kommer vi kunna öppna enligt schemat.

  Fler uppdateringar kommer snart.

  Läs mer »
 3. Vårat Europeiska Distributionscenter börjar ta form

  Arbetet med vårat Europeiska distributionscenter i Wroclaw fortsätter och det beräknas öppna denna höst.

  Det interna kontorsbyggnadsarbetet är nästan klart så det är nu dags att fokusera på själva lagret. Innan vi kan ta emot produkter på plats måste lagret fyllas med hyllor, vilket levererades tidigare i veckan.

  Piotr och hans team var på plats för att ta emot leveransen och arbetar nu med installationsteamet för att montera upp alla hyllor redo för den första produktleveransen som är beräknad vilken dag som helst.

  Läs mer »
 4. Höstmässorna är tillbaka!

  Inget i presentvärlden slår spänningen att visa upp nya kollektioner och trender, eller att träffa nya samt befintliga kunder i hallarna på mässorna.

  Även fast vi inte har ställt ut på några mässor de senaste 18 månaderna har vi fortfarande arbetat hårt för att utöka våra bästsäljande produkter som har visat sig vara framgångsrika under pandemin, men också våra licensierade kollektioner och alla de senaste trenderna på marknaden.

  Våra djurkollektioner har varit väldigt populära under en tid med favoriter som Simon's Cat, Shiba Inu Adoramals och Feline Fine, för att bara nämna några. Ett annat stillskott i denna kategori är sociala mediestjärnan, Pusheen the Cat. Kollektionen kommer att inkludera skönhetstillbehör, olika sorters muggar, väskor och mycket mer. Alla produkter har den traditionella Pusheen-karaktären i olika poser, inklusive den superpopulära Pusheenicorn designen.

  Vårat design team har också jobbat hart med att skapa ett super sött sortiment för hundäls

  Läs mer »
 5. Arbetet med vårt Europeiska lager går snabbt framåt

  Arbetet med vårt Europeiska lager går snabbt framåt och sedan vår senaste uppdatering har vi rekryterat de två första medlemmarna i teamet samt påbörjat interna byggnadsarbeten och logistik.

  Personal

  Att hitta rätt collegor för vårt polska lager var högst upp på vår att göra-lista, och vi är glada att kunna meddela att vi har anställt vår Logistik Manager Piotr Świstak. Han påbörjade sin anställning hos Puckator i slutet av maj och kommer att komma över till Storbritannien senare under sommaren för att träffa vårt brittiska team och för att lära sig om arbetet. För att lära känna Piotr lite mer har vi ställt fem snabba frågor.

  Vilket var ditt första jobb?

  Så mitt första jobb var i Material Management-teamet på LG Electronics Wroclaw. Det började som ett sommarjobb, och jag stannade kvar i 9 år.

   

  Kaffe eller te?

  Te, ju grönare desto bättre. Twinings Gunpowder är min favorit.

   

  Vilka tre

  Läs mer »
 6. Nästa steg i vårat Europeiska äventyr – Lager i Polen

  Som många kunder vet började Puckator sitt liv i Storbritannien, men vi har alltid känt att vi tillhör Europa. Från att vi anställde vår första fransktalande medarbetare 2005, skapade hemsidor i nästan alla Europeiska språk under det följande decenniet, till öppning av vårat första Europeiska kontor i Valencia 2011, en trend som fortsatte med kontor som öppnades i Italien, Polen och Nederländerna under de följande 9 åren. Vi är verkligen ett exempel på hur EU fungerar för handel och företag. Det är nu över 5 år sedan Storbritannien röstade att lämna EU och Brexit är nu en verklighet, vilket inte var något som vi som företag ville skulle hända, men vi har försökt hantera det på det bästa sätt vi kan och efter en skakig start börjar saker falla på plats och återgå till det normala. Leveranstider förbättras och alla våra kunder i EU hanteras nu av vårat Holländska företag, Puckator BV, så det är inga tullavgifter eller skatter att tänka på.

  Efter noggrant övervägande har vi besluta

  Läs mer »
 7. Simon's Cat

  Simon's Cat

  2021 är det 5:e året Puckator samarbetar med Endemol Shine Group för att skapa ett brett utbud av exklusiva licensierade Simon’s Cat-produkter för presentgrossist-marknaden.

  Under dessa 5 år har vårat designteam jobbat med Endemol Shine för att skapa en exklusiv kollektion som snabbt blivit en bästsäljare.

  Vår första och mest framgångsrika var, och är fortfarande, den som inkluderar de roliga Simon’s Cat-quoten. Ikoniska meningar direkt från Simon’s Cat finns på muggar, dörrmattor, värmeisolerade vattenflaskor, speglar och många andra produkter som LBOX16 (lunchlåda-set), LIP61 (läppbalsam i burk) och

  Läs mer »
 8. Onlinehandelstips inför Jul

  “Har du handlat julklapparna än?” :) Det är en fråga du antagligen kommer höra mer och mer under de kommande veckorna.

  Då fokuset läggs på julklappar till vänner och familj kommer många välja att göra det hemifrån, och onlineshopping kommer vara förstahandsvalet för många människor i år.

  Att vara så redo du kan vara för dina onlinekunder kommer hjälpa dig inför deras besök till din butik – och de kommer tacka dig för att du gör deras liv lite enklare och sparar på deras tid!

  Vi har listat lite idéer för att hjälpa dig göra julshoppingen så enkel som möjligt för dina kunder – och mer lönsamt för dig!

   

  Samla ihop produkter i teman

  Matchande varor är mycket populärt – vare sig det är för kunder som vill skapa en speciell atmosfär i deras hem eller för dem som söker efter presenter. Ett set är alltid frestande!

  Såväl som kollektioner har Puckator många varor som är perfekta som samlarobjekt eller små julklappar. Vårat Flamingout

  Läs mer »
 9. Puckator’s Jul-workshop

  Puckator’s Jul-workshop

  Här på Puckator har våra designers jobbat hårt i Puckator’s Jul-workshop… Simon's cat har sin tomteluva på och The Original Stormtrooper har bytt ut sin traditionella vita skyddsdräkt mot en julig tröja!

  Vårat julutbud av fullt licensierade produkter, som inkluderar fyra nya Relaxeazzz resekuddar, är nu tillgängligt.  

  Mer än någonsin, i dessa osäkra tider, tycker vi på Puckator att alla förtjänar lite extra julmagi i år … och vi har presenter för alla åldrar som definitivt kommer sprida julkänsla. 

  Vi har samarbetat med Shepperton Studios för att skapa ett roligt utbud av The Original Stormtrooper med juldesign för att fresta kunder att gå över till den juliga sidan! Ett ubud av miljövänliga resemuggar, vattenflaskor i rostfritt stål och självklart solcellsfiguren som kommer dansa till alla jullåtar! Visste du att

  Läs mer »
 10. Puckator - Update

  År 2020 har varit fullt av prövningar för oss alla! Vi vill säga ett stort tack till våra fantastiska kunder för deras stöd, det har gjort stor skillnad!

   

  Det är nu bara några få veckor kvar till Jul och många kommer att jobba hårt ända fram till dess. Vi på Puckator kommer också att jobba på för att se till att besällningarna kommer fram säkert och i tid!

  Under detta osäkra år som varit så har många människor hittat glädjen i enkla saker – så som matlagning, bakning, en liten promenad i solen och att njuta av naturen. Nu när det kallre vädret är här vill många ta med sig naturen och lugnet in. Ett enkelt sätt att komma till ro är med härliga dofter, aromalampor och rökelser. Dessa produkter har varit de mest populära under detta året och det är en trend som vi tror kommer att fortsätta även under 2021.

   

  En annan kategori som varit väldigt populär är vårt utbud av miljövänliga produker. Bambu och take away - muggar, BPA-fria vattenflaskor

  Läs mer »
Sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01