FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Blogg

 1. Coronavirus - Let's catch our breath!

  Coronavirus - Let's catch our breath!

  Världen jobbar tillsammans i dessa svåra tider för att bekämpa spridningen av Covid-19. Vi måste snabbt ändra våra vanor för att skydda varandra och det betyder att vi måste ge upp vissa friheter som vi normalt tar för givet. 

  Läs mer »
 2. Sport Relief – Game On

  Sport Relief – Game On

  2018 kämpade vårat team från huvudkontoret och lagret mot vind, regn och snö för att cykla så långt som möjligt under en dag längs “Camel Trail” i Cornwall, och samlade in över £1100 för Sport Relief.  När dem kontaktade oss igen 2020 tvekade vi inte och la till detta till vår 30 for 30-utmaning.

  Läs mer »
 3. Gift of the Year 2020

  Gift of the Year 2020

  Det har varit ett par virvelvindsveckor för Puckator. Mässäsongen är en av tiderna på året där vi har som högst tryck, och vi fick fantastiska nyheter från NEC Spring Fair – en av våra produkter vann i Gift of the Year awards!

  Läs mer »
 4. 30 for 30: School Rehabilitation i Mozambique

  30 for 30: School Rehabilitation i Mozambique

  Om du inte hört det redan så är 2020 ett stort år för Puckator, vi firar vårat 30-årsjubileum och har skapat vår 30 for 30 Välgörenhetsutmaning! Som företag har vi alltid velat göra skillnad och i år har vi gått längre än någonsin genom att stödja och sponsra 30 välgörenhetsorganisationer runt om i världen.

  Läs mer »
 5. 30 for 30

  30 for 30

  2020 är ett stort år för Puckator, vi firar 30 år och planerar att göra det med stil, och inte bara ha en stor fest!

  Läs mer »
 6. Lägg till Kawaiikulturen till din butik med Puckator's Cutiemals!

  Lägg till Kawaiikulturen till din butik med Puckator's Cutiemals!

  Våra designers har tagit inspiration från de starka färgerna och stora, älskvärda ansiktsdrav av denna look för att skapa ett utbud med djurteman som tilltalar alla åldrar.

  Läs mer »
 7. Grossister och Leverantörer – Att Besöka en Mässa

  Grossister och Leverantörer – Att Besöka en Mässa

  Denna månad bad vi vår Exhibition organiser Sofia Lindell gräva lite djupare i detta ämnde. Att ställa ut på en mässa, speciellt om det är första gången, kan vara en stor investering och kan kännas som en risk. Här förklarar hon hur hon och Puckator jobbar med att välja vilken mässa  vi ska ställa ut på


  Läs mer »
 8. Gott nytt år från alla oss på Puckator!

  Gott nytt år från alla oss på Puckator!

  Det är inte bara ett nytt år utan också ett nytt decennium – och ett väldigt betydelsefullt för oss, då vi firar 30 år i branschen. Kolla in bloggen de kommande veckorna och månaderna för att se några av de speciella sakerna vi har planerat!

  Läs mer »
 9. Grossister och Leverantörer – Hur man väljer vilken Mässa man ska Besöka

  Grossister och Leverantörer – Hur man väljer vilken Mässa man ska Besöka

  Planeringen för vårmässorna 2020 är i full gång – de första mässorna på kalendern börjar tidigt i Januari. Men osm en grossist eller leverantör, hur väljer du vilken mässa du ska besöka?

  Läs mer »
 10. Presentidéer för Secret Santa

  Presentidéer för Secret Santa

  Personer överallt kommer snart börja leta efter sina Secret Santa-presenter – så hur kan du göra det enkelt för dem som bara har en lunchrast på sig att hitta den rätta presenten?

  Läs mer »
Sida
Copyright © 2000 - 2019 Puckator Sverige, Lowman Works, East Taphouse, Liskeard, Cornwall, PL14 4NQ. Organisationsnummer : 3413131 - MOMS: 464963410