FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Blogg

 1. Puckator EDC i Polen firar ett år

  Puckator EDC i Polen firar ett år

  Ett helt år med snabbare leveranser och ökad produkttillgänglighet har gjort det möjligt för oss att fortsätta att öka vårt utbud till våra kunder i Europa. Den här månaden firar vi ettårsdagen av vårt europeiska distributionscenter (EDC) i Polen – och vilket år det har varit med över 3 000 000 produkter och 16 000 beställningar skickade hittills!

  Läs mer »
 2. Fotografiblogg

  Fotografiblogg

  Vi förstår att produktbilder är ett viktigt försäljningsverktyg, både för oss och för dig. Därför har våra produktbilder alltid varit tillgängliga för dig att använda på dina egna webbplatser, sociala medier och andra försäljningsplattformar. På Puckator har vi en egen fotoavdelning, vilket gör att vi kan fotografera produkterna så snart dem kommer in, och även se till att du får bilder av bästa möjliga kvalitet.

  Läs mer »
 3. Leveranskedjan – är den fortfarande ett problem?

  Leveranskedjan – är den fortfarande ett problem?

  Det korta svaret är ja, de globala problemen med leveranskedjan som vi alla har upplevt under de senaste åren orsakar fortfarande störningar och fortsätter att utgöra en utmaning för den globala ekonomin. Vi känner alla av effekterna av störningarna i de globala leveranskedjorna i form av förseningar i leveranser till Storbritannien, brist på vissa varor och ökade levnadskostnader.

  Läs mer »
 4. Eteriska Oljor

  Eteriska Oljor

  Om du funderar på att använda eteriska oljor för din meditation så är denna artikel för dig! Idag lever många av oss i en spiral av stress, ångest och ständigt arbete som är svårt att fly från. Vissa övningar som meditation eller mindfulness är dock ett fantastiskt verktyg för att minska ångest, nå högre medvetandetillstånd och minska negativ energi. Dessa effekter kan förstärkas ytterligare om man lär sig hur man använder eteriska oljor i meditationsprocessen.

  Läs mer »
 5. Solidaritet: Tillsammans är vi Starkare

  Solidaritet: Tillsammans är vi Starkare

  Som vi alla sett har Ukrainarnas liv vänds upp och ner på grund av den ryska invasionen. Våra kontor och lager har gjort som så många andra och donerat och hjälpt till så mycket vi kan under denna humanitära kris.

  Läs mer »
 6. ATT BRÄNNA RÖKELSE

  ATT BRÄNNA RÖKELSE

  Vi har över 300 typer och dofter av rökelser tillgängliga vilket för en nybörjare kan verka lite skrämmande.  Det finns dock några viktiga dofter och märken att hålla utkik efter, så ett bra ställe att börja på är med de mest välkända och mest använda; den direkt tändande konen eller rökelsestickor.

  Läs mer »
 7. Det är officiellt – Vårat EDC är öppet!

  Det är officiellt – Vårat EDC är öppet!

  Fredagen den 22 Oktober samlades personal, deras familjer och lokala företagsrepresentanter vid vårat Europeiska Distributionscenter i Polen för den officiella invigningen och öppningsfesten.

  Läs mer »
 8. EDC Uppdatering - Första ordrarna skickade från vårat nya lager i Polen

  Det har varit mycket att göra de senaste veckorna på vårat Europeiska Distributionscenter i Polen med personal, produkter och IT-utrustning som ankommit.

  Det första teamet från vårat huvudkontor och lager i Storbritannien inkluderade Simon, Aaron, Chris B, Sam E och Hannah som anlände för träning på plats med den nya Polska personalstyrkan. Dem gick igenom alla aspekter av lagret och har redan utvecklat ett bra samarbete med det Polska teamet.

  IT-utrustningen ankom och innebar att våra order- och lagerhanteringssytem kunde anslutas och plockning, packning och lagerträning började.

  Tisdag var en betydelsefull dag, med vår första order skickad för packning i vårat EDC. Den packades och skickades med DHL samma dag. Ytterligare 10 beställningar har skickats sedan dess, och var och en gör plocknings-, packnings- och utskicksteamet mer självsäkert med system och processer.

  Läs mer »
 9. Utsidan och insidan av vårat EDC i Wroclaw tar form

  Utsidan och insidan av vårat Europeiska distributionscenter i Wroclaw börjar ta form och även fast det bara var ett par veckor sedan vi senast gav dig en uppdatering finns det fortfarande mycket att prata om.

  Den nya Puckator-loggan har installerats på utsidan av byggnaden och det lila och gröna ser fantastiskt ut mot den grå bakgrunden. 

  På insidan åker hyllorna upp snabbt och vi kommer snart vara redo att lägga till lagerplatser och kartläggning redo för produkter och slutföring av plocksystemet. 

  Dem två första containrarna anlände från Kina och lastades av av Piotr och hans team. Produkterna förvaras på pallar tills dess att alla hyllor är på plats, men det börjar se ut som ett riktigt lager nu!

  Alla på Puckator både i Storbritannien och Europa arbetar hårt med att slutföra allt redo för öppningen i höst och om allt går som det gör nu så kommer vi kunna öppna enligt schemat.

  Fler uppdateringar kommer snart.

  Läs mer »
 10. Vårat Europeiska Distributionscenter börjar ta form

  Arbetet med vårat Europeiska distributionscenter i Wroclaw fortsätter och det beräknas öppna denna höst.

  Det interna kontorsbyggnadsarbetet är nästan klart så det är nu dags att fokusera på själva lagret. Innan vi kan ta emot produkter på plats måste lagret fyllas med hyllor, vilket levererades tidigare i veckan.

  Piotr och hans team var på plats för att ta emot leveransen och arbetar nu med installationsteamet för att montera upp alla hyllor redo för den första produktleveransen som är beräknad vilken dag som helst.

  Läs mer »
Sida
Copyright © 2000 - 2023 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010