FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Blogg

 1. Mässor i Höst – Vad händer?

  Covid-19 pandemin har skakat om hela världen. Människor och företag har behövt lära sig att anpassa sig efter det ”nya normala”. På grund av detta har många stora event blivit inställda, framskjutna eller ersatts av en version online. En branch som har påverkats mycket av denna förändring är utställningar och mässor.

  För att kommer runt problemt med Covid-19 har många tagit den digitala vägen och infört virtuella event. Man behöver inte längre oroa sig över resor eller användningen av kollektivtrafik för att komma fram till eventet, man kan enkelt komma dit genom sin dator. Men frågan är, kommer vi att anpassa oss till detta nya sätt att arbeta då de gamla sätten kan kännas lite föråldrade, eller kommer det att gå tillbaka till det vanliga så fort pandemin är över? Kommer virtuella event att vara det nya normala?

  Från och med nu kommer nog tanken på att ta ett flyg för ett enda möte förmodligen att tillhöra det förflutna och kommer istället att ersättas av ett snabbt Zo

  Läs mer »
 2. Skolstart, på ett säkert och färglatt sätt efter ett konstigt år: Vad borde du erbjuda dina kunder?

  Skolstart, på ett säkert och färglatt sätt efter ett konstigt år: Vad borde du erbjuda dina kunder?

  Snart är det dags för skolorna att öppna sina dörrar för alla elever som kommer tillbaka från ett långt sommarlov, men det kommer nog att bli en lite annorlunda skolstart. Första halvan av detta året har varit väligt konstigt vilket har gjort att saker har ändrats, även för skolorna. Nu när de öppnar igen så kommer det att finnas några förändringar att anpassa sig till.

  Vi vill hjälpa dig att förbereda och fylla i din butik med massor av härliga saker att erbjuda föräldrarna och deras barn när de kommer på jakt efter skolmaterial.

  Först och främst vill vi poängtera att skolor ska vara en plats där barn och ungdommar har kul samtidigt som de lär sig saker. En sak som är kul är teman. Det är ett stort JA för barn i alla åldrar. Så, vad som är viktigt att tänka på är att erbjuda många olika produkter men i samma eller liknade mönster. Att plugga inför ett prov kommer att vara enklare och mycket roligare om man kan ta anteckningar med en panda penna i en anteckningsbok med

  Läs mer »
 3. Snabb & Enkel Checklista samt de Bästa Produkter för att Öka Din Försäljning efter Corona

  Nu när många butiker äntligen får öppna upp och välkomna tillbaka kunder, vill vi hjälpa dig att förbereda dig på bästa sätt så att du är redo för alla dina kunders önskningar.

  Första steget - Nu mer än någonsin vill dina kunder kunna komma in i en butik och känna sig trygga. Nedan har vi sammanställt en snabb checklista.

  • Social distansering - försök att hålla 1-2 meters avstånd.
  • Skärmar vid kassorna.
  • Ett enkelriktat system med tydliga och synliga markeringar/skyltar.
  • Ett begränsat antal kunder inne i butiken samtidigt.
  • Handsprit vi ingången.

   

  När allt ovan har kryssats av går vi vidare till nästa fråga... Vilka produkter borde erbjudas?

  När du öppnar upp igen är det viktigt att fylla dina hyllor med produkter som dina kunder verkligen vill ha

  Läs mer »
 4. Coronavirus - Let's catch our breath!

  Coronavirus - Let's catch our breath!

  Världen jobbar tillsammans i dessa svåra tider för att bekämpa spridningen av Covid-19. Vi måste snabbt ändra våra vanor för att skydda varandra och det betyder att vi måste ge upp vissa friheter som vi normalt tar för givet. 

  Läs mer »
 5. Sport Relief – Game On

  Sport Relief – Game On

  2018 kämpade vårat team från huvudkontoret och lagret mot vind, regn och snö för att cykla så långt som möjligt under en dag längs “Camel Trail” i Cornwall, och samlade in över £1100 för Sport Relief.  När dem kontaktade oss igen 2020 tvekade vi inte och la till detta till vår 30 for 30-utmaning.

  Läs mer »
 6. Gift of the Year 2020

  Gift of the Year 2020

  Det har varit ett par virvelvindsveckor för Puckator. Mässäsongen är en av tiderna på året där vi har som högst tryck, och vi fick fantastiska nyheter från NEC Spring Fair – en av våra produkter vann i Gift of the Year awards!

  Läs mer »
 7. 30 for 30: School Rehabilitation i Mozambique

  30 for 30: School Rehabilitation i Mozambique

  Om du inte hört det redan så är 2020 ett stort år för Puckator, vi firar vårat 30-årsjubileum och har skapat vår 30 for 30 Välgörenhetsutmaning! Som företag har vi alltid velat göra skillnad och i år har vi gått längre än någonsin genom att stödja och sponsra 30 välgörenhetsorganisationer runt om i världen.

  Läs mer »
 8. 30 for 30

  30 for 30

  2020 är ett stort år för Puckator, vi firar 30 år och planerar att göra det med stil, och inte bara ha en stor fest!

  Läs mer »
 9. Lägg till Kawaiikulturen till din butik med Puckator's Cutiemals!

  Lägg till Kawaiikulturen till din butik med Puckator's Cutiemals!

  Våra designers har tagit inspiration från de starka färgerna och stora, älskvärda ansiktsdrav av denna look för att skapa ett utbud med djurteman som tilltalar alla åldrar.

  Läs mer »
 10. Grossister och Leverantörer – Att Besöka en Mässa

  Grossister och Leverantörer – Att Besöka en Mässa

  Denna månad bad vi vår Exhibition organiser Sofia Lindell gräva lite djupare i detta ämnde. Att ställa ut på en mässa, speciellt om det är första gången, kan vara en stor investering och kan kännas som en risk. Här förklarar hon hur hon och Puckator jobbar med att välja vilken mässa  vi ska ställa ut på


  Läs mer »
Sida
Copyright © 2000 - 2019 Puckator Sverige, Lowman Works, East Taphouse, Liskeard, Cornwall, PL14 4NQ. Organisationsnummer : 3413131 - MOMS: 464963410