FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Blogg

 1. Nästa steg i vårat Europeiska äventyr – Lager i Polen

  Som många kunder vet började Puckator sitt liv i Storbritannien, men vi har alltid känt att vi tillhör Europa. Från att vi anställde vår första fransktalande medarbetare 2005, skapade hemsidor i nästan alla Europeiska språk under det följande decenniet, till öppning av vårat första Europeiska kontor i Valencia 2011, en trend som fortsatte med kontor som öppnades i Italien, Polen och Nederländerna under de följande 9 åren. Vi är verkligen ett exempel på hur EU fungerar för handel och företag. Det är nu över 5 år sedan Storbritannien röstade att lämna EU och Brexit är nu en verklighet, vilket inte var något som vi som företag ville skulle hända, men vi har försökt hantera det på det bästa sätt vi kan och efter en skakig start börjar saker falla på plats och återgå till det normala. Leveranstider förbättras och alla våra kunder i EU hanteras nu av vårat Holländska företag, Puckator BV, så det är inga tullavgifter eller skatter att tänka på.

  Efter noggrant övervägande har vi besluta

  Läs mer »
 2. Simon's Cat

  Simon's Cat

  2021 är det 5:e året Puckator samarbetar med Endemol Shine Group för att skapa ett brett utbud av exklusiva licensierade Simon’s Cat-produkter för presentgrossist-marknaden.

  Under dessa 5 år har vårat designteam jobbat med Endemol Shine för att skapa en exklusiv kollektion som snabbt blivit en bästsäljare.

  Vår första och mest framgångsrika var, och är fortfarande, den som inkluderar de roliga Simon’s Cat-quoten. Ikoniska meningar direkt från Simon’s Cat finns på muggar, dörrmattor, värmeisolerade vattenflaskor, speglar och många andra produkter som LBOX16 (lunchlåda-set), LIP61 (läppbalsam i burk) och

  Läs mer »
 3. Onlinehandelstips inför Jul

  “Har du handlat julklapparna än?” :) Det är en fråga du antagligen kommer höra mer och mer under de kommande veckorna.

  Då fokuset läggs på julklappar till vänner och familj kommer många välja att göra det hemifrån, och onlineshopping kommer vara förstahandsvalet för många människor i år.

  Att vara så redo du kan vara för dina onlinekunder kommer hjälpa dig inför deras besök till din butik – och de kommer tacka dig för att du gör deras liv lite enklare och sparar på deras tid!

  Vi har listat lite idéer för att hjälpa dig göra julshoppingen så enkel som möjligt för dina kunder – och mer lönsamt för dig!

   

  Samla ihop produkter i teman

  Matchande varor är mycket populärt – vare sig det är för kunder som vill skapa en speciell atmosfär i deras hem eller för dem som söker efter presenter. Ett set är alltid frestande!

  Såväl som kollektioner har Puckator många varor som är perfekta som samlarobjekt eller små julklappar. Vårat Flamingout

  Läs mer »
 4. Puckator’s Jul-workshop

  Puckator’s Jul-workshop

  Här på Puckator har våra designers jobbat hårt i Puckator’s Jul-workshop… Simon's cat har sin tomteluva på och The Original Stormtrooper har bytt ut sin traditionella vita skyddsdräkt mot en julig tröja!

  Vårat julutbud av fullt licensierade produkter, som inkluderar fyra nya Relaxeazzz resekuddar, är nu tillgängligt.  

  Mer än någonsin, i dessa osäkra tider, tycker vi på Puckator att alla förtjänar lite extra julmagi i år … och vi har presenter för alla åldrar som definitivt kommer sprida julkänsla. 

  Vi har samarbetat med Shepperton Studios för att skapa ett roligt utbud av The Original Stormtrooper med juldesign för att fresta kunder att gå över till den juliga sidan! Ett ubud av miljövänliga resemuggar, vattenflaskor i rostfritt stål och självklart solcellsfiguren som kommer dansa till alla jullåtar! Visste du att

  Läs mer »
 5. Puckator - Update

  År 2020 har varit fullt av prövningar för oss alla! Vi vill säga ett stort tack till våra fantastiska kunder för deras stöd, det har gjort stor skillnad!

   

  Det är nu bara några få veckor kvar till Jul och många kommer att jobba hårt ända fram till dess. Vi på Puckator kommer också att jobba på för att se till att besällningarna kommer fram säkert och i tid!

  Under detta osäkra år som varit så har många människor hittat glädjen i enkla saker – så som matlagning, bakning, en liten promenad i solen och att njuta av naturen. Nu när det kallre vädret är här vill många ta med sig naturen och lugnet in. Ett enkelt sätt att komma till ro är med härliga dofter, aromalampor och rökelser. Dessa produkter har varit de mest populära under detta året och det är en trend som vi tror kommer att fortsätta även under 2021.

   

  En annan kategori som varit väldigt populär är vårt utbud av miljövänliga produker. Bambu och take away - muggar, BPA-fria vattenfl

  Läs mer »
 6. Puckator – här för att hjälpa till!

  Vi vet att små företag och enkilda firmor har mycket press på sig just nu – att hålla igång allt samtidigt som du försäkrar dina kunder att du gör allt du kan och behöver för att hålla dem säkra.

  Med osäkerheten om vad som kommer hända de kommande veckorna och månaderna angående restriktioner, har Puckator öppet och är redo att hjälpa dig igenom denna osäkra tid.

  Vi vet att med jul runt hörnet och med många butiker som måste pausa fysisk försälning, oroar sig många över lagernivåer och leveranstider.

  Vi har infört så många åtgärder vi kan så att du kan fortsätta driva ditt företag på ett smidigt sätt och hjälper dig att hantera eventuella kurvbollar som kommer din väg. 

  Vi fortsätter behandla ordrar med så lite störning som möjligt, men det kan uppstå mindre förseningar under denna hektiska period.

  Vi har förlängt vårat erbjudande med fri leverans till nästa år och våra fantastiska transportörer ser till att allt levereras så effektivt som möjligt.

  Läs mer »
 7. Stormtroopers

  Vår nya Stormtrooper-kollektion landar på Puckator-planeten precis i tid för jul!

  Våra designers har jobbat med Lucasfilm för att skapa en fullt licensierad kollektion av varor som inkluderar den ikoniska hjälmen och de vita skyddsklädda soldaterna i Rymdimperiet.

  Iögonfallande flaskor, resemuggar och lunchlådor speglar de svartvita färgerna från Stormtrooper-dräkten, och dessa sticker ut vare sig de är ensamma eller som en del av din Star Wars-display.

  Galaxens försvarare, både unga och gamla, kommer älska lunch ännu mer med Stormtrooper lunchlådor, bento boxes och dryckesflaskor.

   

  Läs mer »
 8. Juliga Tygmasker

  Även fast reglerna och restriktionerna kring att hålla avstånd ändras från månad till månad i många länder kan vi vara ganska säkra på att tygmasker och munskydd kommer behövas under en längre tid. De har långsamt blivit en del av vardagsrutinen – och nu använder många sina masker för att uttrycka sig, för att matcha sin outfit eller bara för att lägga till något roligt och intressant som med alla andra accessoarer.

  WHO och de flesta regeringar rekommenderar att man använder munskydd för att minska smittspridningen av Covid-19 och i många länder är det nu obligatoriskt att använda masker när man shoppar, åker kollektivtrafik, umgås utanför hemmet eller besöker en plats som inte är öppen och som inte är stor till ytan. Enligt undersökningar gjorda av “Office of National Statistics” i Storbritannoen sedan Juli säger mer än 9 av 10 vuxna (96-98%) att de använder munskydd när de lämnar hemmet.

  Samtidigt som de ska vara bekväma, enkla att tvätta och snabba att torka, letar må

  Läs mer »
 9. Volkswagen T1 Camper Bus, Folkabussen

  Volkswagen T1 Camper Bus, Folkabussen

  På med solglasögonen och hoppa in i bussen – vi ska på roadtrip!

  Efter en lång planering var vi på Puckator väldigt glada att kunna släppa vår licensierade VW husbils-kollektion tidigare i år – och nu kommer ännu fler produkter in, i tid för Jul!

  Inget säger sommar och frihet som VW-bussen, eller “Folkabussen”. Lanserad under 50-talet, VW T1’s delade vindruta fick ett global följande och har blivit en del av surf- och kustkulturen. Att resa i en minibuss med vild psykadelisk eller blommig färg blev populärt och “the thing to do” om du levde livet och chillade på 60-talet.  Under åren har flera nyare versioner släppts, men originalmodellen är fortfarande den mest älskade, och tusentals av dessa fordon har tagits hand om och blivit kärleksfullt restaurerade.

  Idag har varumärket en sto

  Läs mer »
 10. Mässor i Höst – Vad händer?

  Covid-19 pandemin har skakat om hela världen. Människor och företag har behövt lära sig att anpassa sig efter det ”nya normala”. På grund av detta har många stora event blivit inställda, framskjutna eller ersatts av en version online. En branch som har påverkats mycket av denna förändring är utställningar och mässor.

  För att kommer runt problemt med Covid-19 har många tagit den digitala vägen och infört virtuella event. Man behöver inte längre oroa sig över resor eller användningen av kollektivtrafik för att komma fram till eventet, man kan enkelt komma dit genom sin dator. Men frågan är, kommer vi att anpassa oss till detta nya sätt att arbeta då de gamla sätten kan kännas lite föråldrade, eller kommer det att gå tillbaka till det vanliga så fort pandemin är över? Kommer virtuella event att vara det nya normala?

  Från och med nu kommer nog tanken på att ta ett flyg för ett enda möte förmodligen att tillhöra det förflutna och kommer istället att ersättas av ett snabbt Zo

  Läs mer »
Sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01