Gott nytt år från alla oss på Puckator!

Det är inte bara ett nytt år utan också ett nytt decennium – och ett väldigt betydelsefullt för oss, då vi firar 30 år i branschen. Kolla in bloggen de kommande veckorna och månaderna för att se några av de speciella sakerna vi har planerat!

Oavsett om du précis börjat i detaljhandeln eller har många års erfarenhet kommer du som oss att reflektera över förändringarna och trenderna under 2019 och vad som kan komma under 2020.

Vi är här för att göra det enklare för dig att välja ut produkterna som fungerar bäst i din butik – och vi guidar dig varje steg på vägen med bra produktinformation, praktiska låga minimumordrar när du vill prova något nytt, och fantastisk kundtjänst från vårat vänliga team!

Med alla tillbaka på kontoret och redo att kastas in i hetluften tänkte vi dela några av de saker som vi är säkra på kommer gå bra direkt.

Och glöm inte, vårens mässor närmar sig snabbt så du kan komma och se våra produkter och träffa vårat team runt om i Europa. Kolla in vår mäss-kalender och hitta en mässa nära dig.

Här är några av de nya kollektionerna du kan se på mässorna:

Silikonklockor

Kom in först i slutet av 2019, dessa klockor var så populära att de sålde slut nästan direkt. Vi utökar nu urvalet med designer från våra Cutiemals och Monstarz-kollektioner.

Bambu

Bambukomposit resemuggar, lunchlådor, skålar och tallrikar har varit en stor succé och vi har massor med nya designer som kommer in under våren 2020. Dessa produkter är tåliga, återanvändbara och har starka miljöreferenser, samtidigt som de tilltalar både taktilt och visuellt.

Willow Farm

Med många som älskar alla söta presenter, dessa väskor, påsar och kökstillbehör har designer med får, höns, kor och grisar mot en modern grå bakgrund. En fantastisk kombination från vårat designteam!