Lägg till Kawaiikulturen till din butik med Puckator's Cutiemals!

Våra designers har tagit inspiration från de starka färgerna och stora, älskvärda ansiktsdrav av denna look för att skapa ett utbud med djurteman som tilltalar alla åldrar.

Kawaii är den söta Japanska kulturen som kan bli associerad med människor, djur och objekt – allt från blyg, söt, oskyldig och bedårande. Det har länge varit en viktig del av det Japanska livet, och kläder, möbler, manér och till och med mat kan anses vara Kawaii!

Den ikoniska Hello Kitty var förmodligen den första förespråkaren av Kawaii som blev känd runt om i världen. Pokemon-karaktärer som Pikachu och hans vänner är nyare exempel som har nått en global publik. Med anime som får mer mainstream-popularitet i Europa varje dag som går, är dessa karaktärers stora ögon och barnsliga look nu också en del av västerländsk kultur, och Kawaii tog officiellt en plats i Collins-ordboken 2014 (tillsammans med photobomb och bake off!)

Puckator's Cutiemals tar inspiration från detta fenomen med vår egna tolkning av trenden.

Puckator Kollektion CutiemalsCutiemals Silikon Digital KlockaCutiemals Pom Pom Penna

Detta är en ständigt växande kollektion med hundratals produkter att välja från för att passa din butik. Från pennor med suddgummitopp och nyckelringar till hörlurar, ögonmasker och skönhetsaccessoarer, vi har märkt att möjligheterna för dessa söta karaktärer är oändliga!

Du hittar också hemartiklar och keramiksprodukter, och vi har nya produkter som kommer in varje vecka under våren – vi informerar dig om dem i nyhetsbreven.

 Bland våra bästsäljare i Cutiemalskollektionen hittils är våra mugg och skål-set i porslin för barn. Andra produkter som är lika bedårande är Cutiemals Huvudmuggarna – det är för svårt att välja mellan dem!

 Många av artiklarna i detta sortiment är bra för resenörer, pendlare eller studenter. Här På Puckator-kontoret är våra nuvarande favoriter plysch resekuddarna med ögonmask-seten, och karaktärsryggsäckarna, som perfekt sammanfattar den söta Kawaii-looken!