Vår nya Stormtrooper-kollektion landar på Puckator-planeten precis i tid för jul!

Våra designers har jobbat med Lucasfilm för att skapa en fullt licensierad kollektion av varor som inkluderar den ikoniska hjälmen och de vita skyddsklädda soldaterna i Rymdimperiet.

Iögonfallande flaskor, resemuggar och lunchlådor speglar de svartvita färgerna från Stormtrooper-dräkten, och dessa sticker ut vare sig de är ensamma eller som en del av din Star Wars-display.

Galaxens försvarare, både unga och gamla, kommer älska lunch ännu mer med Stormtrooper lunchlådor, bento boxes och dryckesflaskor.

 

Våra värmeisolerade flaskor håller drycker varma eller kalla i upp till 6 timmar. Kanske inte tillräckligt länge för att nå Naboo…men definitivt perfekta för jobbet och skolan!

Och när vi ändå pratar om resor, Puckator’s prisbelönta Relaxeazzz-kuddar och ögonmasker för barn har varit otroligt populära. När barnen är trötta kommer de älska att använda sin Stormtrooper ögonmask för att hjälpa dem somna – och de packas enkelt ihop inuti kudden vid resans slut.

 

Vuxna kommer älska roliga produkter som Puckator’s solcellsfigur. Stormtroopers har en stor plats i populärkulturen sedan de först marcherade in på filmskärmen i den första Star Wars-filmen från 1977. Tränade för att vara loyala till Imperiet och utföra dess vilja med brutal effektivitet i galaxens alla hörn, dessa elitsoldater var väldigt skrämmande – men ändå älskade av fans för deras tendens att missa sina mål!

Från de tidiga klon-trupperna till de mänskliga värnpliktiga tränade från födseln under the First Order, Stormtroopers har utvecklats genom Star Wars-sagan. När Finn tar av sig hjälmen i The Force Awakens förstår vi att alla dessa soldater har en egen personlig historia.

Även om vi inte vet om de firar jul på Tatooine, vill vi gärna tro att även Stormtroopers trodde på tomten, så vi har gett dem en julig twist med snöflingor och tomteluvor.

 

Visste du att……..

Namnet Stormtrooper kommer från tyska Stoßtruppe – namnet som gavs till frontlinjens speciella ‘chock’-trupper vars jobb det var att infiltrera fiendens skyttegravar under Första Världskriget.

Kvinnor kan självklart också vara Stormtroopers, och i Star Wars universum finns en träningsgrupp endast för kvinnor som heter Unit Forn.

Den 501a Legionen samlar tusentals entusiaster från hela världen för att dela deras kärlek för Stormtroopers och för att sprida magin från Star Wars-sagan. Ursprungligen grundat som en plats där fans kunde hitta en kollektiv indentitet, legionen har också tagit en viktig välgörenhetsroll där medlemmar klär sig i autentiska dräkter för att volontärarbeta och samla in pengar för goda syften i deras samhällen. Som de själva säger – det finns inget som en grupp Stormtroopers som kan dra uppmärksamhet till ett event!