Volkswagen T1 Camper Bus, Folkabussen

På med solglasögonen och hoppa in i bussen – vi ska på roadtrip!

Efter en lång planering var vi på Puckator väldigt glada att kunna släppa vår licensierade VW husbils-kollektion tidigare i år – och nu kommer ännu fler produkter in, i tid för Jul!

Inget säger sommar och frihet som VW-bussen, eller “Folkabussen”. Lanserad under 50-talet, VW T1’s delade vindruta fick ett global följande och har blivit en del av surf- och kustkulturen. Att resa i en minibuss med vild psykadelisk eller blommig färg blev populärt och “the thing to do” om du levde livet och chillade på 60-talet.  Under åren har flera nyare versioner släppts, men originalmodellen är fortfarande den mest älskade, och tusentals av dessa fordon har tagits hand om och blivit kärleksfullt restaurerade.

Idag har varumärket en stor betydelse för alla, från vågsökare och festivalbesökare till familjer, till mor och farföräldrar som njuter av friheten att resa, och du behöver inte vara en VW-ägare för att älska looken och livsstilen!

När man ser Folkabussen och bilder på den framkallar den glada minnen eller får dig att drömma om framtida planer – och nu, mer än någonsin, vill människor känna dessa känslor.

För ägare av folkabussar eller för alla som planerar en staycation har vi must-haves för att ta med på resan. Bambuskålar och koppar är lika användbara på resande fot som hemma i köket, och för att komplettera dessa finns lunchpåsar och lunchlådor, flaskor och resemuggar i en mängd miljövänliga designer.

   

Passfodral och bagagelappar är perfekta presenter för VW-entusiaster, och för dem som stannar hemma finns kuddar, väskor och några väldigt söta och roliga nålmärken.

Många varor i kollektionen skildrar VW-bussen i all sin glans – den klassiska vita toppen med endast en annan färg, och de ungdomliga “summer love”, “surfs up” och “where the adventure begins”-motiven att välja från.

    

Vårat designteam har också jobbat med Volkswagen för att skapa exklusiva designer baserade på de omisskännliga linjerna och kurvorna på den ikoniska T1-husvagnen. Du hittar dessa på våra plånböcker, vattenflaskor, resemuggar, brickor och dragskoväskor, och till och med på djurskålar – och de kommer definitivt dra ögonen till sig.