FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

FSDU - Fristående Displayställ

Logga in för att se våra priserSe Priser

Grossist FSDU (Free Standing Display Units), eller Fristående Displayställ har funnits under många år och är ett enkelt sätt att ge en produktkollektion eller tema maximal exponering i en butik. Under 2019 lägger vi till nya grossist fristående displayställ designade av vårat kreativa designteam i Sheffield och tillverkade i Storbritannien av en ledande specialist inom kartong-displays. Det betyder att vi kan ta in dem snabbt, hålla koldioxidavtrycket litet och erbjuda dig skräddarsydda ställ som passar våra produkter, kollektioner och de snabbt skiftande teman som finns inom presentartiklar.

Än så länge finns två nya desginer att välja mellan, en generisk och en designad för våran miljövänliga bambu-kollektion. Båda kommer med 5 hyllor, är enkla att sätta ihop och kommer skapa ett omedelbart visuellt intryck som dina kunder inte kommer kunna motstå.

Vill du ha ett av våra Fristånde displatställ GRATIS?  Om du beställer bambuprodukter för 7000kr/€750 exklusive moms så ger vi dig en bambudisplay gratis. Om du beställer produkter för 7000kr/€750 ex moms inom ett generellt utbud som till exempel muggar, panda eller enhörning, så ger vi dig en generisk display gratis.  Kontakta vår kundtjänst för mer information om hur du kvalificerar dig för ett gratis displayställ.

Vad hittar du i denna kategori?

  • Displayställ som är enkla att sätta ihop för butiker och andra försäljningsplatser.
  • Kvalitetsdesigner som fungerar med en mängd produkter och kollektioner.
  • Designad och tillverkad i Storbritannien från kvalitetsmaterial som kommer från FSC källor och innehåller en blandning av rent och återvunnet innehåll.

Bästsäljare

  • Bambu FSDU
  • Generisk FSDU

Andra Relaterade Kategorier Du Kanske Gillar

Ange Fallande Riktning

(2 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(2 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01