FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Begär ett Samtal om Sälj & Besök

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Har du en butik som du vill fylla med produkter från Puckator men behöver hjälp med rekommendationer eller mer information om produkter, oss som företag eller något annat? Du kan då begära ett samtal från vårat säljteam som gärna hjälper dig! Ni kan då diskutera era önskemål över telefon, och de kommer gärna och hälsar på dig i din butik om det skulle vara nödvändigt.

Det kan handla om speciella produktfrågor, priser eller skräddarsydda, personliga produkter. De hjälper dig gärna med vad det än är du undrar över. Klicka på länken nedan, skriv ned din fråga och skicka mailet så ringer dem upp!

Begär ett samtal från vårat team angående ett besök.

Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01