Vårens mässa säsongen 2023

Presentbranschen är en bransch i ständig utveckling som kräver ständig innovation och kreativitet för att förbli relevant. Mässor är ett utmärkt sätt att visa upp de senaste och bästa produkterna för våra kunder och ett utmärkt tillfälle att bygga upp relationer med dem. Puckators mässäsong 2023 var en rungande framgång, med flera anmärkningsvärda evenemang som ägde rum runt om i världen. I den här artikeln kommer vi att diskutera några av de bästa mässorna när det gäller nya kunder och beställningar och nämna våra spännande nyheter för utmärkelsen Gift of the Year 2023.

Spring Fair i Birmingham, Storbritannien, är en av de största presentmässorna i världen. Mässan ägde rum mellan den 5-8 februari 2023 och hade ett imponerande antal utställare och besökare. Evenemanget hade över 2000 utställare och lockade mer än 50 000 besökare. Årets vårmässa var särskilt framgångsrik för oss, eftersom vi hade möjlighet att lyfta fram våra senaste produkter för en bred publik och knyta värdefulla kontakter inom branschen. Vi har fått ett särskilt bra gensvar från köpare som uppskattar de senaste licensierade produkterna, särskilt det snart kommande Mumin-sortimentet, samt de nya in-house-kollektionerna.

En annan mässa att lyfta fram var Intergift-mässan i Madrid, Spanien, som ägde rum mellan den 1 - 5 februari 2023. Evenemanget är en ledande mässa inom den spanska present- och heminredningsindustrin och lockar över 1000 utställare och 40 000 besökare från hela världen. Intergift var särskilt lyckad för oss, vårat team från Valencia träffade många intresserade kunder som uppskattade ett brett utbud av produkter, men särskilt leksakerna och Relaxeazzz-kollektionen.

Leksaker, pyssel- och kontorsmaterial och Relaxeazzz resekuddar var också en succé på HOMI-mässan i Milano, som ägde rum den 26-29 januari 2023 och lockade 521 varumärken och 20 598 besökare. Det Italienska teamet knöt många bra kontakter som visade stort intresse för vårat produktsortiment.

Vi måste också nämna leksaksmässan som ägde rum i Nürnberg den 1-5 februari 2023. Denna internationella mässa är världens största leksaksmässa. Detta evenemang var särskilt framgångsrikt när det gäller att generera nya internationella potentiella kunder.

Förutom att det har varit en framgångsrik mässäsong för branschen är vi glada över att ha blivit nominerade till utmärkelsen Gift of the Year 2023. VåraMinecraft-pennor, Pepparkakshus Lekhus för Katter och Julig vändbar Squidgly var alla nominerade till Gift of the Year 2023, men katthuset har blivit finalist i kategorin Festive & Occasions. Vi ser fram emot prisutdelningen i maj 2023 och hoppas kunna upprepa vinsten vi fick 2020 med Relaxeazzz Resekudde.