Lagets favoriter

Mässor är ett utmärkt tillfälle för företag att visa upp sina senaste produkter och innovationer för potentiella kunder. Efter 2023 års vårmässor bad vi Puckators anställda att välja sina favoritprodukter, och här är deras val:

Carolas val: Återvunnet Matset för Barn

Carolas favoritprodukt från mässorna 2023 var det återvunna matsetet för barn. Sortimentet är tillverkat av återvunnen plast och har färgglada mönster som garanterat kommer att dra till sig alla barns uppmärksamhet. Carola är entusiastisk över den miljövänliga aspekten av denna produkt, och de livliga färgerna gör dem till ett roligt och engagerande alternativ för barn.

RPSET04_001.jpgRPSET01_001.jpgRPSET03_001.jpg

Laurens val: Återanvändbara Pop Top Flaskor

Lauren drogs till de återanvändbara pop top-flaskorna. Flaskornas design är rolig med livliga färger på den unika frostade ytan. Kollektionen är mycket varierad, så det finns något för alla. Den här produkten är perfekt för dem som älskar starka färger och unik design.

BOT215_001.jpgBOT212_001.jpgBOT213_001.jpg

Gabriels val: Animal Kingdom 8-Delars Pysselset i Återvunnen RPET-Hållare

Gabriels favoritprodukt var Animal Kingdom 8-delars pysselset i återvunnen RPET-hållare. Denna produkt står ut tack vare sin omslagsduk som är tillverkad av RPET, återvunna plastflaskor, samt för sina praktiska egenskaper och sin fantastiska design. Pysselsetet är perfekt för dem som vill vara både miljövänliga och organiserade.

                                               STA286_001.jpgSTA285_001.jpg

Debbies val: Snäckor Jute Strandväska

Debbies favoritprodukt var Snäckor Jute Strandväska. Detta är en fantastisk produkt som är både användbar och vackert utformad. Det finns fyra olika designer att välja mellan, men Debbies favorit är snäckorna, som är perfekta att ta med sig till stranden. Väskans naturliga jutematerial gör den till ett hållbart alternativ för dem som är miljömedvetna.

JBAG04_001.jpgJBAG01_001.jpgJBAG03_001.jpg

Sammanfattningsvis är Puckators medarbetares val från mässorna 2023 alla bra alternativ för dem som letar efter miljövänliga, praktiska och vackert utformade produkter. Från de återvunna matseten till Pop Top-flaskkollektionen, Animal Kingdom 8-delars pysselset i RPET-hållare och Snäckor Jute Strandväska finns det något för alla. Dessa produkter är perfekta för dem som vill göra en positiv inverkan på miljön och samtidigt njuta av den roliga och unika designen.