Gift of the Year 2020

Det har varit ett par virvelvindsveckor för Puckator. Mässäsongen är en av tiderna på året där vi har som högst tryck, och vi fick fantastiska nyheter från NEC Spring Fair – en av våra produkter vann i Gift of the Year awards!

Innovation och originalitet är vad domarna letar efter, och panelen hos the Giftware Association sa att de runda Relaxeazzz resekuddarna med ögonmask var något helt nytt. De kombinerar en rolig och väldigt iögonfallande look för barn med bekvämligheten och praktikaliteten du behöver för en lång resa – och panelen gillade också kvaliteten. Minnesskummet som är fyllningen i dessa kuddar ger ultimat komfort, men när de stängs med dragledjan är de kompakta och enkla att ta med.

Lauren och Jack från vårat designteam som jobbade tillsammans på Relaxeazzz sa att resekuddar normalt är inriktade på vuxna. De ville skapa något som barn skulle älska och vilja använda. Jack erkänner att han tänkte på vad pojkar skulle gilla när han jobbade på Monstarz-karaktärerna, men många av designerna är tagna från Cutiemalskollektionen som Lauren arbetat på – och dessa tilltalar både pojkar och flickor.

Relaxeazzz är definitivt ett roligt och annorlunda alternativ till traditionella resekuddar, och våra designers var glada över hur smidig övergången från koncept till slutprodukt var.

Jack och Lauren hade en riktigt bra dag på Spring fair när de pratade med besökare som hade hört om Gift of the Year-vinsten, där de fick höra vilka som var deras favoriter av alla designer (koala och anka var populära i montern) och prata med kunder som ville kolla in Relaxeazzz närmare.

Att vinna en av Gift of the Year-titlarna öppnar många dörrar, säger Jack: det sätter Puckator högt upp på listan som ett kreativt och designdrivande företag, och leder till intresse från folk som inte hört talas om oss tidigare. Giftware Association var också väldigt vänliga och hjälpsamma, genom att ge mycket råd om hur vi kan använda denna vinst för att öka försäljning.

Lauren sa att hon var tvungen att kolla genom fingrarna när vinnaren tillkännagavs – hon räknade med att bli tvåa och kunde inte tro sina ögon när hon såg sin egen design på den stora skärmen.

Bra jobbat Lauren och Jack – vi ser fram emot att se vad som kommer från designhörnan i år!