Sport Relief – Game On

2018 kämpade vårat team från huvudkontoret och lagret mot vind, regn och snö för att cykla så långt som möjligt under en dag längs “Camel Trail” i Cornwall, och samlade in över £1100 för Sport Relief.  När dem kontaktade oss igen 2020 tvekade vi inte och la till detta till vår 30 for 30-utmaning.

Sport Relief handlar om att använda sport som verktyg för att inspirera folk att engagera sig och delta, så vi ville att utmaningen vi valde skulle vara tillgänglig till så många som möjligt från vårat team i Cornwall. Till slut kom vi fram till en utmaning i två delar!

 

Utmaningen

Fredagen den 13:e Mars startar vi insamlingen med en försäljning av kakor och tårtor, sen den 14:e startar huvudeventet. Vi kallar det ”8-timmarsutmaningen” och går ut på att göra så många varv som möjligt runt en lokal sjö på 8 timmar.

Vi valde Siblyback reservoir då den ligger nära vårat huvudkontor i Cornwall och passar alla förmågor då den 4.8 km långa slingan nästan är helt platt.  Tidsbegränsningen på 8 timmar gör att folk kan delta när de kan under dagen och är lika långt som ett normalt skift på lagret.

Vårat mål är att samla in £250 under de två dagarna och vare sig de som deltar planerar att äta, gå, jogga, springa eller cykla runt vill vi samla in så mycket vi kan för Sport Relief.

 

Hur kan du hjälpa till?

Sport Relief arbetar med organisationer i Storbritannien och runt om i världen och jobbar mot och hanterar barnfattigdom, psykisk ohälsa och våld inom familjer, och använder idrott som ett kraftfullt verktyg som inspirerar samhällen och arbeta tillsammans och bygga vänskap.

Hjälp oss stödja denna fantastiska organisation denna Mars. Vänner och familj är välkomna att delta den 14 Mars mellan klockan 08:30-16:30 och varje varv räknas. Du kan också donera till vår just giving page.

 

Hitta mer information om Sport Relief och andra utmaningar och event på deras hemsida.

Sport Relief – Game On

Tack för din hjälp.