År 2020 har varit fullt av prövningar för oss alla! Vi vill säga ett stort tack till våra fantastiska kunder för deras stöd, det har gjort stor skillnad!

 

Det är nu bara några få veckor kvar till Jul och många kommer att jobba hårt ända fram till dess. Vi på Puckator kommer också att jobba på för att se till att besällningarna kommer fram säkert och i tid!

Under detta osäkra år som varit så har många människor hittat glädjen i enkla saker – så som matlagning, bakning, en liten promenad i solen och att njuta av naturen. Nu när det kallre vädret är här vill många ta med sig naturen och lugnet in. Ett enkelt sätt att komma till ro är med härliga dofter, aromalampor och rökelser. Dessa produkter har varit de mest populära under detta året och det är en trend som vi tror kommer att fortsätta även under 2021.

 

En annan kategori som varit väldigt populär är vårt utbud av miljövänliga produker. Bambu och take away - muggar, BPA-fria vattenflaskor och lunchlådor samt väskor skapade av återvunnet material har varit stora säljare detta året. Även denna kategori ser ut att forsätta in i nästa år.

 

Att ta sig tid att pausa och uppskatta nuet kommer att vara en lärdom som många kommer att ta med sig in i framtiden. Vi tror att julköpen detta året kommer att återspegla det. Därför vill vi rekomendera våra nya badbomber som kommer att komma in i mitten av december. Fyll badkaret med varmvatten och varva ner!