Puckator’s Jul-workshop

Här på Puckator har våra designers jobbat hårt i Puckator’s Jul-workshop… Simon's cat har sin tomteluva på och The Original Stormtrooper har bytt ut sin traditionella vita skyddsdräkt mot en julig tröja!

Vårat julutbud av fullt licensierade produkter, som inkluderar fyra nya Relaxeazzz resekuddar, är nu tillgängligt.  

Mer än någonsin, i dessa osäkra tider, tycker vi på Puckator att alla förtjänar lite extra julmagi i år … och vi har presenter för alla åldrar som definitivt kommer sprida julkänsla. 

Vi har samarbetat med Shepperton Studios för att skapa ett roligt utbud av The Original Stormtrooper med juldesign för att fresta kunder att gå över till den juliga sidan! Ett ubud av miljövänliga resemuggar, vattenflaskor i rostfritt stål och självklart solcellsfiguren som kommer dansa till alla jullåtar! Visste du att våra vattenflaskor är värmeisolerade och håller drycker varma i upp till 12 timmar och kalla i upp till 24 timmar? Perfekta för Nordpolens väderförhållanden eller för att njuta av julen i solsken. 

  

Designteamet har också samarbetat med Simon's cat för att se till att kattälskare har en ”Meowy Christmas”. Detta utbud inkluderar kökshanddukar och förkläden i bomull för all matlagning och bakning! Samt ocksp juliga dörrmattor för att välkomna gäster, muggar för glöggen och massor av små presenter som läppbalsam och nyckelringar!

  

Sist men inte minst våra Gift of the Year prisbelönta produkter finns nu med 4 nya juldesigner. Våra Relaxeazzz resekuddar med inbyggd ögonmask är gjorda av 95% Polyester och 5% spandex vilket gör att dem är jättemjuka och kan enkelt stängas med dragkedja för att transporteras. De fyra nya designerna inkluderar en snögubbe, en tomtenisse, en ren och självklart Tomten! 

 

När du ändå är här… vi har också ett fantastiskt utbud av juldekorationer, presentpåsar och juliga småsaker som du definitivt borde kolla in! Låt oss göra Julen 2020 den bästa någonsin.