Arbetet med vårat Europeiska distributionscenter i Wroclaw fortsätter och det beräknas öppna denna höst.

Det interna kontorsbyggnadsarbetet är nästan klart så det är nu dags att fokusera på själva lagret. Innan vi kan ta emot produkter på plats måste lagret fyllas med hyllor, vilket levererades tidigare i veckan.

Piotr och hans team var på plats för att ta emot leveransen och arbetar nu med installationsteamet för att montera upp alla hyllor redo för den första produktleveransen som är beräknad vilken dag som helst.

 

 

I Storbritannien har vårat team från depån i Cornwall också arbetat hårt tillsammans med vår Polska personal för att förbereda allt vi behöver för att sätta vårat EDC i bruk. Dem arbetar med att göra datautrustning redo, utveckla vårat orderhanteringssytem för att fungera från två platser, samt förbereda utbildningsprogram för den nya plock- och packningspersonalen i Polen och slutföra och fastställa logistiken med våra leveranspartners.

Detta är en spännande tid för alla inblandade och då projektet går framåt som planerat hoppas vi kunna skicka våra första beställningar från Polen i slutet av September/början av Oktober.

Håll utkik efter fler uppdateringar under de kommande veckorna och månaderna.