Coronaviruset - Hur Puckator kan hjälpa till

Eftersom världen runt omkring oss förändras snabbt vill vi hålla dig informerad om hur vi anpassar oss så att vi alla kan komma igenom dessa osäkra tider tillsammans. 

Vi har inte bara vidtagit åtgärder för att se till att vår personal och våra kunder är så säkra som möjligt, vi har också arbetat med en strategi för att minska störningar för ordrar och vår kundtjänst så att du kan fortsätta lita på oss under denna svåra tid.


Fri standard leverans

Fri standard leverans är nu tillgängligt på ordrar till Sverige, Danmark, Finland och Europa Zon 1.


Beställ nu - motta leveransen senare

Vill du lägga en order nu men inte motta varorna direkt?  Lägg en order online som vanligt, välj banköverföring som betalningsmetod och lägg till en kommentar med det datum du önskar motta varorna.  Vi håller då ordern i systemet och kontaktar dig för betalning när du är redo att motta ordern.


Vi kan hålla din order

Med de kommande veckornas osäkerhet i allas huvud, tittar vi alla på våra utgifter.

Om du har restordrar hos oss behöver du inte ta bort dem, ring oss så håller vi ordern tills du är redo att motta den.  Om en order redan är på väg och du inte kan ta emot den nu kan vi ta tillbaka den och hålla den i vårat lager tills du kan ta emot den.


Förlängda kreditvillkor

Om du har ett kreditkonto hos oss vill vi hjälpa dig så gott vi kan då vi alla måste hantera den förändrade ekonomiska situationen.  Om du behöver varor eller har en obetald balans kan vi kolla på att erbjuda förlängda kreditvillkor tills situationen förbättras.  Hör av dig så kan vi gå igenom de olika möjligheterna.


Varför inte prova Dropshipping?

Medans fler konsumenter stannar hemma kommer det fortfarande finnas en efterfrågan på presenter och samlarobjekt, och onlinebutiker som Amazon och eBay ser redan en ökning i försäljningen då konsumenter beställer mer online.  Vi erbjuder en dropshipping-service som gör att du kan sälja 95% av vårat produktutbud online via din hemsida, eller plattformar som eBay och liknande hemsidor, och vi skickar direkt till dina kunder.  Kolla in Puckator Dropship för mer information eller ring oss för att prata med vår kundtjänst.


Vi håller dig uppdaterad

Vårat lager i Storbritannien och personal runt om i Storbritannien och Europa jobbar fortfarande. Vi följer regeringarnas rekommenderade riktlinjer för varje plats och reagerar så snabbt vi kan på ändringar. 

Vi arbetar också med våra partners för att minimera störningar.  De skickar oss dagliga uppdateringar om situationen medans den ändras.  De flesta transportörerna levereras fortfarande till alla platser i Europa, även med nedstängningarna som just nu är aktiva.  Det är endast ett par postnummer i Italien de inte kan leverera till och de vidtar också åtgärder för att hålla kunderna säkra och flr att minska risken för att viruset sprids. DPD's chaufförer skriver nu under för varor så att kunder inte behöver röra deras handhållna enheter.


Se fram emot framtiden

När vi kommer igenom det här kommer saker ha ändrats och det kommer ta tid att återhämta sig, men vad som än händer kommer Puckator stödja och hjälpa våra kunder och personal så länge det behövs.

 

Copyright © 2000 - 2024 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010