FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

CPNP Referens

Transport till EU återupptas 16/02/21 - Kära Kund, vi har börjat se en förbättring av leverantider till EU med backlogs som jobbas igenom och tidiga problem som löses. Med detta i åtanke återupptar vi leveranser till EU på alla våra europeiska hemsidor och du kan nu lägga ordrar igen. Vi upplever fortfarande förseningar och räknar med längre leveranstider än vanligt över de kommande veckorna, så vänligen ha detta i åtanke och ge mer tid för din leverans att anlända. Vi kommer att hålla vår hemsida uppdaterad med aktuella leveranstider, för närvarande tar leveranser till EU mellan ca 10 och 20 dagar. Tack för ditt tålamod under denna svåra tid och kom ihåg att du inte kommer att bli ombedd att betala några extra avgifter till följd av Brexit. Ta hand om dig, från alla på Puckator.

European Commission

Vad är en CPNP referens?

Som en grossist & leverantör av kosmetiska produkter, registrerar vi (eller ber våra leverantörer registrera) produkter som klassas som kosmetiska på Cosmetic Product Notification Portal (CPNP).  Detta är en portal som tillhandahålls av den Europeiska Kommissionen och låter alla tillverkare, leverantörer eller distributörer av kometiska produkter ladda upp säkerhets- och testcertifikationer.  När de skickats in utfärdas en CPNP referens.

Kräver allt en referens?

CPNP gäller endast kosmetiska produkter så som läppbalsam, handsprit, tvål och badbomber.

Vad måste vi tillhandahålla för att få en CPNP referens?

Som en grossist av kosmetiska produkter måste vi tillhandahålla MSDS (material safety data sheets), ingredienslistor, testcertifikationer och annan relevant tillverknings- och testinformation. 

Kan jag få tillgång till denna information på CPNP's hemsida?

Nej, denna portal är endast för myndigheter och distrubitörer.  Informationen om enskilda produkter kan inte nås av allmänheten.

Hur får jag tillgång till informationen?

Om du behöver någon certifiering relaterade till våra kosmetiska produkter ber vi dig kontakta vår kundtjänst via  email och ange produktreferenserna du behöver information om så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01