FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

CPNP Referens

European Commission

Vad är en CPNP referens?

Som en grossist & leverantör av kosmetiska produkter, registrerar vi (eller ber våra leverantörer registrera) produkter som klassas som kosmetiska på Cosmetic Product Notification Portal (CPNP).  Detta är en portal som tillhandahålls av den Europeiska Kommissionen och låter alla tillverkare, leverantörer eller distributörer av kometiska produkter ladda upp säkerhets- och testcertifikationer.  När de skickats in utfärdas en CPNP referens.

Kräver allt en referens?

CPNP gäller endast kosmetiska produkter så som läppbalsam, handsprit, tvål och badbomber.

Vad måste vi tillhandahålla för att få en CPNP referens?

Som en grossist av kosmetiska produkter måste vi tillhandahålla MSDS (material safety data sheets), ingredienslistor, testcertifikationer och annan relevant tillverknings- och testinformation. 

Kan jag få tillgång till denna information på CPNP's hemsida?

Nej, denna portal är endast för myndigheter och distrubitörer.  Informationen om enskilda produkter kan inte nås av allmänheten.

Hur får jag tillgång till informationen?

Om du behöver någon certifiering relaterade till våra kosmetiska produkter ber vi dig kontakta vår kundtjänst via  email och ange produktreferenserna du behöver information om så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Copyright © 2000 - 2023 Puckator EDC Sp. z o.o. Ul. Graniczna 8AA, 54-610 Wrocław, Polen. Organisationsnummer: 389391683 , MOMS PL8943170010