FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Transportuppdatering: Puckator och dess transportörer har arbetat hårt för att lösa problemen som har uppstått för leveranser i början av 2021. Vi är glada att kunna berätta att saker nu verkar förbättras och lådor kommer fram till våra kunder, dock med längre leveranstid än vanligt. Trots Brexit kommer dina varor levereras utan extra avgifter, då alla ordrar till våra EU-kunder nu levereras via vårt Holländska företag Puckator BV. Vi vill tacka alla våra kunder för er förståelse under denna hektiska period, och vi kommer att fortsätta att uppdatera dig angående din order medans situationen förhoppningsvis förbättras ytterligare.

Kuddar & Örngott

Logga in för att se våra priserSe Priser

Kuddar och örngott är ett bästsäljande grossistutbud. Om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att lägga till färg och mönster till ditt hem eller sovrum så är detta en kategori för dig.

Våra kuddar är gjorda av tålig polyester vilket är enkelt att hålla rent. Med nya designer som läggs till regelbundet är detta ett perfekt produktutbud för alla butiker.

Andra kategorier Du Kanske Gillar

Lunchlådor, Kylväskor & Picknick
Inredning
Dörrmattor & Dörrstopp
Ange Fallande Riktning

(25 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(25 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01