FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Handgjord Tvål & Tvållimpor

Logga in för att se våra priserSe Priser

Vårat utbud av grossist tvålar och tvållimpor är handgjorda i Storbritannien med de bästa kvalitetsingredienserna. Under de senaste åren har efterfrågan av handgjorda produkter ökat och kunder betalar gärna lite extra för bra kvalitet och väl paketerade produkter.

Vi tar in våra handgjorda tvålar från Storbritannien så vi vet att de är gjorda till en hög standard men det betyder inte att de är dyra. Varje tvållimpa väger ca 1.2kg och kan enkelt skäras i 12-15 delar beroende på din marknad. Vid sidan om tvålerna så erbjuder vi också tillbehör som skärare och omslagsark så att du kan skära och paketera i förväg. Med dofter från mintchoklad till kokos så vet vi att du hittar något för alla smaker.

Andra Populära Kategorier

Badbomber
Läppbalsam, Läppglans & Handkräm
Aromaterapi
Ange Fallande Riktning

(32 Varor)

per sida
  1. SOAP09 - Melon - Tvål Limpa
    Väntad: 28/04/2021
  2. SOAP05 - Solsken - Tvål Limpa
    Väntad: 28/04/2021
Ange Fallande Riktning

(32 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01